Sămbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 20:00, trupa La Familia revine în faţa fanilor cu un concert aniversar la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Alături de ei pe scenă mai urcă: El Nino, Jianu, Stres, Samurai şi Spectru.

La Familia aduceau în anul 1998 realitatea din cartier în faţa tuturor, pentru a arăta viaţa aşa cum era în Sălăjeanul lui Puya şi Sişu. La două decenii distanţă de acest moment, La Familia revine în faţa fanilor într-un concert aniversar la Arenele Romane.

Trupa La Familia s-a format în 1996, avându-i ca membri pe Dragoş „Puya” Gărdescu şi Tudor Sişu. Trupa a avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudinea lor nouă pentru piaţa muzicală, fiind apreciaţi pentru stilul original şi pentru viziunea lor asupra vieţii de cartier. Povestea lor de cartier reunea povestea trăită de unii, povestea auzită de alţii cu povestea povestită: curse ilegale de maşini, abuzuri în familii, condiţii sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuţi cu bătăi şi certuri, care prin rebeliune încercau să se rupă de nişte tipare ce nu li se potriveau, găştile, greşelile şi tot ceea ce însemna strada anilor ’98.

La Familia a lansat până în prezent 8 albume: „Băieţi de cartier” (1997), „Nicăieri nu-i ca acasă” (1998), „Bine ai venit în paradis…” (1999), „Familiarizează-te” (2001), „Punct şi de la capăt” (2003), „Foame de bani” (2004), „O mare familie” (2006), iar în 2017,  după 11 ani, La Familia a revenit cu un nou album, „Codul bunelor maniere”, lansat în cadrul concertului aniversar, în Parcul IOR din Bucureşti.

Piese precum „Tupeu de borfaş”, „Vorbe” sau „Probleme de familie” vorbesc despre realitatea din cartier, cu care cei doi membri erau deja familiarizaţi. În videoclipul piesei „Tot în familie” îşi face apariţia şi Florin Călinescu. Prima piesă lansată de pe cel mai recent album, „În realitate”, beneficiază şi de un un videoclip. De-a lungul timpului, La Familia a colaborat cu Marijuana, Uzzi, Don Baxter, Cabron, C.I.A., Alex Velea, Cedr2yk şi mulţi alţii.

Bilete La Familia la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul La Familia de pe 21 aprilie 2018, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţelele Entertix şi Eventim sau online de pe www.entertix.rowww.blt.ro şi www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ presale Preţ
Intrare generală 80 lei bilete
Bairam Ticket (acces la party cu trupa; fotografii; autografe) 150 lei bilete

Concertul La Familia de la Arenele Romane este organizat de Mall 4 Art.