Acest eveniment a avut loc in data de 21 Apr 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sămbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 20:00, trupa La Familia revine în faţa fanilor cu un concert aniversar la Arenele Romane (cort încălzit) din Bucureşti. Alături de ei pe scenă mai urcă: El Nino, Jianu, Stres, Samurai şi Spectru.

Program concert La Familia – Poveste de Cartier

14:00 – acces bilete VIP (acces la soundcheck, după care se părăseşte locaţia şi se reintră la ora 18:00)
18:00 – acces bilete VIP şi Early Entry
19:00 – acces general
20:00 – 23:00 – concert

După concert, posesorii de bilete VIP (cu badge-ul VIP) trebuie să aştepte în faţa scenei, de unde vor fi preluaţi şi însoţi în backstage pentru a participa la baeram. Acesta include: poster semnat de către artişti, poza cu artiştii şi CD semnat de către artişti.

La Familia aduceau în anul 1998 realitatea din cartier în faţa tuturor, pentru a arăta viaţa aşa cum era în Sălăjeanul lui Puya şi Sişu. La două decenii distanţă de acest moment, La Familia revine în faţa fanilor într-un concert aniversar la Arenele Romane.

Trupa La Familia s-a format în 1996, avându-i ca membri pe Dragoş „Puya” Gărdescu şi Tudor Sişu. Trupa a avut o ascensiune rapidă, cucerind publicul din România prin atitudinea lor nouă pentru piaţa muzicală, fiind apreciaţi pentru stilul original şi pentru viziunea lor asupra vieţii de cartier. Povestea lor de cartier reunea povestea trăită de unii, povestea auzită de alţii cu povestea povestită: curse ilegale de maşini, abuzuri în familii, condiţii sociale limitate, copii din familii monoparentale sau crescuţi cu bătăi şi certuri, care prin rebeliune încercau să se rupă de nişte tipare ce nu li se potriveau, găştile, greşelile şi tot ceea ce însemna strada anilor ’98.

La Familia a lansat până în prezent 8 albume: „Băieţi de cartier” (1997), „Nicăieri nu-i ca acasă” (1998), „Bine ai venit în paradis…” (1999), „Familiarizează-te” (2001), „Punct şi de la capăt” (2003), „Foame de bani” (2004), „O mare familie” (2006), iar în 2017,  după 11 ani, La Familia a revenit cu un nou album, „Codul bunelor maniere”, lansat în cadrul concertului aniversar, în Parcul IOR din Bucureşti.

Piese precum „Tupeu de borfaş”, „Vorbe” sau „Probleme de familie” vorbesc despre realitatea din cartier, cu care cei doi membri erau deja familiarizaţi. În videoclipul piesei „Tot în familie” îşi face apariţia şi Florin Călinescu. Prima piesă lansată de pe cel mai recent album, „În realitate”, beneficiază şi de un un videoclip. De-a lungul timpului, La Familia a colaborat cu Marijuana, Uzzi, Don Baxter, Cabron, C.I.A., Alex Velea, Cedr2yk şi mulţi alţii.

Bilete La Familia la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul La Familia de pe 21 aprilie 2018, de la Arenele Romane din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţelele Entertix şi Eventim sau online de pe www.entertix.rowww.blt.ro şi www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Intrare generală 50 lei bilete
Early Entry (acees de la ora 18:00 + acces sound check – 14:00) 80 lei bilete
Bairam Ticket (acces la party cu trupa; fotografii; autografe) 150 lei bilete

Nu este recomandat accesul persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoţite de un adult. Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de cel puţin unul dintre părinţi, la rândul său posesor al unui bilet valid. Se recomandă căşti speciale pentru protecţia auzului copilului.

Fumatul în cortul încălzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS! Se fumează doar în locurile special amenajate.

Este interzis accesul în zona de concert cu arme sau obiecte periculoase, alcool sau alte băuturi şi alimente din exterior, materiale inflamabile, umbrele (concertul are loc în cort încălzit), aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Concertul La Familia de la Arenele Romane este organizat de Mall 4 Art.