Acest eveniment a avut loc in data de 3 Aug 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 3 august 2015, de la ora 18:00, pentru prima dată în Bucureşti, formaţia Korn va susţine un concert pe scena de la Arenele Romane. În deschidere, publicul se va încălzi pe muzica celor de la Point Black din Macedonia, Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe.

CONCURS: Câştigă 1 loc Meet & Greet cu trupa Korn

Completează formularul de mai jos până duminică, 26 iulie 2015, ora 23:59, şi poţi câştiga 1 loc Meet & Greet cu trupa Korn. Premiul nu include biletul de acces la concert, acesta fiind obligatoriu. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat! Câştigătorul este Bunescu Radu Mircea. Felicitări!


Korn revine în România, după concertul din 2010, de la Târgu Mureş, din cadrul festivalului Peninsula. De această dată, americanii vor cânta la Bucureşti şi promit că vor interpreta cele mai cunoscute piese Korn, dar şi piese mai noi. Korn se va prezenta la Bucureşti în formula: Jonathan Davis (voce, cimpoi), James „Munky” Shaffer (chitară), Brian „Head” Welch (chitară, backing vocal), Reginald „Fieldy” Arvizu (bass) şi Ray Luzier (percuţie).

Formaţia americană a cunoscut succesul la nivel internaţional o dată cu cel de-al treilea album, „Follow The Leader ” din  1998, album ce a debutat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200. Acest album a fost răsplătit cu nu mai puţin de cinci discuri de platină pentru vânzări de peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

https://www.youtube.com/watch?v=R-0HjO-OUQA

Cu o experienţă de peste 20 de ani pe scenele muzicale, Korn a devenit cunoscută datorită stilului muzical ce îmbină elemente de rock, hip hop, groove şi metal, stil cunoscut ca „nu metal”. În muzica lor se regăsesc numeroase influenţe de la trupe ca Metallica, Nirvana, Led Zeppelin, Alice in Chains, Sepultura, Faith No More, Red Hot Chili Peppers, Duran Duran, Rage Against the Machine, Slayer, Pink Floyd, Biohazard, Nine Inch Nails, Beastie Boys, Black Sabbath, Anthrax, dar şi influenţe evidente din cultura hip hop.

Concertul celor de la Korn va fi deschis, pe rând, de trupele Point Black, Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe.

Point Blank este o trupă de hardcore/nu metal originari din Macedonia care şi-au început cariera muzicală în anul 2000, având apariţii şi susţinând concerte la festivaluri precum: Peace, Unlimited, Bestfest Summer Camp, Rock Your Mind unde au împărţit scena cu formaţii ca: Deftones, Soulfly sau Garbage.

Coma este una dintre cele mai iubite trupe de alternativ rock/hardcore de la noi din ţară ce activează pe scena muzicală din anul 1999. Coma au deschis concertele unor trupe ca: Linkin Park, Deftones, Incubus, Soulfly sau Biohazard.

Implant Pentru Refuz este o formaţie de hardcore ce a luat fiinţă în anul 1995 la Timişoara. Până în prezent au lansat şase materiale discografice, ultimul, „Otheroot” fiind lansat în anul 2009.

DJ Hefe este cunoscut pe scenele româneşti ca DJ de alternative punk ska. Este totodată şi membru Coma, din anul 2000.

Bilete Korn la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Korn de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 3 august 2015, au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în funcţie de perioada de achiziţie.

Perioada Preţ
Acces general – pre sale – număr limitat de bilete 140 lei cumpără bilete
Acces general – după pre sale 160 lei cumpără bilete
Acces general – early entry – acces mai devreme în spaţiul de concert 200 lei -
Acces general – la intrare; în ziua evenimentului 180 lei -

Concertul Korn de la Bucureşti este organizat de către Emagic.