Kitsune Art este prima trupă confirmată pe scena Harley Davidson din cadrul Festivalul ARTmania 2012. Formaţia rock de origine spaniolă va susţine un concert vineri, 10 august 2012, în Piaţa Mică din Sibiu, de la ora 17:00.

Află mai multe detalii despre Festivalul ARTmania 2012!

Trupa s-a format la sfârşitul anului 2010 şi are în componenţă 5 membri: Carlos (bass), Jose (chitară), Johnatan (tobe), Fernando (chitară) şi Alexander (vocal). După o perioadă de pregătire, în care s-a definitivat stilul abordat de trupă, Kitsune Art s-a lansat pe piața muzicală din Madrid, susţinând concerte în cluburi cunoscute precum Silikona, aLive şi Joy Eslava.

Stilul abordat de formaţie combină subtil acordurile metal cu rock-ul alternativ. Cel mai important premiu câştigat este locul 3 la categoria Best Artist Revelation (2011), fiind selectaţi dintre peste 100 de trupe, majoritatea pop-rock. Anul 2012 a început cu o serie de concerte „sold-out”, iar în luna mai şi-au lansat primul EP: „Live All You Can”.

La cea de-a şaptea ediţie a Festivalului ARTmania, ce se va desfăşura între 6-12 august 2012, pe scene vor mai urca: Die Toten Hosen, My Dying Bride, Edguy, Epica, Deathstars, Delain, Poets of The Fall şi Trail of Tears.

Biletele şi abonamentele pentru ARTmania Festival Sibiu 2012 pot fi achizitionate fie online prin shop.artmania.ro sau www.eventim.ro, fie direct din reţelele magazinelor Diverta şi Eventim, la preţul de 150 de lei un abonament şi 100 de lei un bilet de o zi.