Joi, 21 aprilie 2016, de la ora 20:00, faimosul saxofonist american Kenny Garrett revine la Bucureşti, pentru un concert la Sala Radio, ce va promova cel mai recent album al artistului, „Pushing de World Away”. Evenimentul face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions.

Trupa Sensor, alături de dansatorul flamenco Lucas Molina, au pregătit un moment fusion inedit pentru deschiderea concertului, în care muzica jazz va fi reinterpretată cu ajutorul ritmurilor neaşteptate şi a instrumentelor de percuţie neconvenţionale şi îşi va găsi o nouă expresie, prin dans.

Probabil unul dintre cei mai versatili interpreţi contemporani de jazz, Kenny Garrett va susţine un recital care va trece prin funk, ritmuri orientale, salsa sau soul, toate interpretate cu nota personala a celebrului muzician. De la piese de pe cel mai recent album „Pushig de World Away”, până la celebra Happy People, concertul va fi o trecere în revistă a carierei lui Kenny.

Cel mai recent albumul este unul variat şi conţine piese ca „Hey, Chick” – dedicată lui Chick Corea, „Chucho’s Mambo” – viziunea lui Garrett despre cum ar fi sunat o colaborare cu Chucho Valdés sau „Brother Brown”, un salut muzical dedicat lui Donald Brown, prietenul şi co-producătoului lui Kenny.

Pe lângă nenumărate recenzii pozitive, albumul are la activ şi o nominalizare la Premiile Grammy, pentru cel mai bun album de jazz instrumental.

În cadrul concertului de la Bucureşti, Kenny Garrett va fi acompaniat de pianistul Vernell Brown, de bass-istul Corcoran Holt, de bateristul McClenty Hunter şi de percuţionistul Ruby Bird, toti prezenţi şi pe albumul „Pushing the World Away”.

Bilete Kenny Garrett Quintet la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kenny Garrett Quintet de pe 21 aprilie 2016, de la Sala Radio din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria 1 185 lei cumpără bilete
Categoria 1A 165 lei cumpără bilete
Categoria 2 145 lei cumpără bilete
Categoria 2A 135 lei cumpără bilete
Categoria 3 115 lei cumpără bilete
Categoria 3A 105 lei cumpără bilete

Concertul Kenny Garrett Quintet la Sala Radio din Bucureşti este organizar de Jazz Syndicate Live Sessions.