Acest eveniment a avut loc in data de 21 Oct 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 21 octombrie 2017, de la ora 19:00, trupa suedeză Katatonia susţine un concert în Kruhnen Musik Halle din Braşov, pentru promovarea albumului „The Great Cold Distance”, considerat unul dintre cele mai bune materiale de metal din anii 2000. Trupele The Ocean şi Am Fost La Munte şi Mi-a Plăcut vor concerta în deschidere.

Înfiinţată în 1991 în Suedia, Katatonia a pornit ca un proiect de studio, ce avea la bază pasiunea pentru death metal a doi muzicieni Jonas Renkse şi Anders Nystrom. Cu schimbări numeroase de line-up, formaţia a cunoscut şi a experimentat mai multe sub-genuri, de la death doom şi death metal până la metal progresiv şi rock progresiv.

Pe parcursul carierei muzicale, trupa a lansat 10 albume de studio. „The Great Cold Distance” (2006), albumul cu numărul 7, este unul dintre cele mai cunoscute, fiind inclus în Topul Albumelor de Metal 2006, pe locul 8. „Old Heart Falls”, „For My Demons”,  „In The White”, „The Racing Heart”,  şi „I Am Nothing” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei.

De-a lungul anilor, diverse trupe adepte ale aceluiaşi stil muzical au preluat din influenţele muzicale ale trupei Katatonia, printre care: Stream of Passion, Daylight Dies, Nucleus Torn, Khors, De asemenea, mai mulţi artişti internaţionali, precum: Mark Jansen, Luc Lemay, Jim Matheos şi Bruce Soord şi-au exprimat adimiraţia faţă de compoziţiile grupului.

Bilete Katatonia la Kruhnen Musik Halle din Braşov

Biletele pentru concertul pe care Katatonia îl susţine pe 21 octombrie 2017 la Kruhnen Musik Halle din Braşov pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro la preţuri care diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Categorie Preţ
Acces general (până pe 20 0ctombrie) SOLD OUT
Acces general (în ziua concertului) 115 lei

Biletele au fost puse în vânzare în număr limitat de 700 de bucăţi.