Acest eveniment a avut loc in data de 22 Jul 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 22 iulie 2018, de la ora 18:45, Judas Priest susţine un concert în parcarea A de la Romexpo din Bucureşti, în cadrul turneul internaţional de promovare a celui mai recent album, „Firepower”. În deschiderea legendarei trupe vor cânta Battle Beast, Rhemorha şi Carthagods. Accesul se va face prin Parcarea B, începând cu ora 18:00, iar concertele încep de la ora 18:15.

Program concert Judas Priest

18:00 – acces
18:15 – 18:45 – Carthagods
19:00 – 19:30 – Rhemorha
19:50 – 20:30 – Battle Beast
21:00 – 22:30 – Judas Priest

CONCURS: Câştigă invitaţii la Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Completează formularul de mai jos până vineri, 20 iulie 2018, ora 12:00 şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul vor fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro şi să fie înscrişi la newsletter. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Dan Creţu. Felicitări!


După specatacolul din 2015, una dintre cele mai reprezentative trupe de metal din toate timpurile, Judas Priest, revine la Bucureşti. În cadrul noului spectacol, formaţia va aborda un melaj de rock, în care va predomina stilul care i-a consacrat la nivel internaţional, heavy metal-ul. Concertul va avea o producţie fantastică, din care nu vor lipsi cele mai cunsocute hituri ale formaţiei, dar şi piese noi de pe cel mai recent album lansat în primăvara acestui an.

După 4 decenii de activitate, Judas Priest continuă să fie un nume des întâlnit în breasla rock şi pe marile scene internaţionale. Formată la începutul anilor ’70 în Birmingham de către K.K. Downing şi Ian Hill, formaţia a rămas mereu fidelă stilului muzical cu care a debutat, heavy metal. Până în prezent, formaţia are o discografie formată din peste 18 materiale de studio, 6 compilaţii şi 6 albume live. „Breakin’ The Law”, „Painkiller”, „You’ve got another thing coming” şi „Turbo Lover” se numără printre cele mai cunoscute single-uri ale formaţiei.

Judas a fost una dintre primele formaţii care a popularizat hainele şi accesoriile din piele în rândul comunităţii metal. Cu un premiu Grammy la activ şi alte nominalizări şi trofee la ceremonii muzicale, trupa a marcat numeroase generaţii prin muzica sa, de-a lungul timpului.

Înainte de concertul celebrului grup, alte trei nume importante ale rock-ului internaţional vor urca pe scena de la Romexpo: Battle Beast, Rhemorha şi Carthagods. Reprezentante ale aceluiaşi stil muzical, cele trei formaţii vor încălzi atmosfera şi vor antrena publicul pentru o seară de rock adevărat.

Bilete Judas Priest la Romexpo din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Judas Priest îl va susţine la Romexpo din Bucureşti, pe 22 iulie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de categoria de loc, dar şi în funcţie de perioada de achiziţie.

Categorie Presale La intrare
Categoria A 310 lei 320 lei bilete
Categoria B 205 lei 210 lei bilete
Categoria C 179 lei 189 lei bilete
Categoria D 155 lei 159 lei bilete
  • Categoria A – cu loc pe scaun în tribuna VIP –  locurile se ocupă în ordinea sosirii şi nu sunt numerotate
  • Categoria B – fără loc, în faţa scenei
  • Categoriile C şi D – în spatele categoriei B, fără loc
  • Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit doar în categoriile B, C şi D şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid
  • Locurile pe scaune în categoria A se ocupă în ordinea sosirii la locaţie, acestea neavând numere alocate

Accesul va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durată concertului. Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieşire brăţara le va fi ruptă şi dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Harta locurilor la concertul Judas Pirest

Posesorii de bilete la categoriile A, B şi C vor primi la acces brăţări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brăţările trebuie păstrate la mână, exact aşa cum au fost puse, pe toata durată concertului. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria D nu vor primi brăţara la acces.

Posesorii de biletele la categoria A au acces şi la categoriile B, C şi D.
Posesorii de biletele la categoria B nu au acces la categoria A, dar au acces la categoriile C şi D.
Posesorii de bilete la categoria C nu au voie să intre la categoriile A si B, dar au voie la categoria D.
Posesorii de bilete la categoria D nu voie să intre la nicio altă categorie.

Reguli de acces

Este interzis accesul cu: sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele (în caz că se anunţă ploaie să veniţi cu pelerine), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca şi NU vor păzi obiectelor interzise pe durata evenimentului.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de către agenţii de securitate.

Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Copiii cu vârsta sub 7 ani au acces gratuit şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid. Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet şi doar dacă sunt însoţiţi de catre un adult posesor de bilet valid. Organizatorii recomandă părinţilor ca cei mici să aibă căşti de protecţie, din cauza zgomotul foarte puternic.

În cadrul evenimentului vânzarea băuturilor se va face pe bază de jetoane. Contravaloarea jetoanelor rămase se poate returna până la ora 22:00 doar pe baza bonului fiscal.

Concertul Judas Priest de la Romexpo din Bucureşti este un eveniment METALHEAD organizat de Bestmusic Live Concerts.