Acest eveniment a avut loc in data de 5 Mar 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 5 martie 2017, de la ora 21:30, Joshua Radin susţine un concert în premieră România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Iniţial în deschidere a fost anunţat duo-ul Lily & Madeleine, dar ulterior au fost înlocuite de către grupul Fameless.

Joshua Radin, compozitor de origine americană, este cunoscut pentru numeroasele piese care au fost incluse pe coloanele sonore ale unor seriale de succes în întreaga lume: House MD, Grey’s Anatomy, Scrubs sau One Tree Hill.

Artistul şi-a început cariera în 2004, iar de atunci, a lansat şase albume de studio ce a au ajuns pe primele locuri în topurile americane. Albumul „Simple Times” (2008) a ajuns în Top 10 UK la doar câteva zile de la lansare, iar albumul „Onward and Sideways” (2015) a fost caracterizat de către presa de specialitate un album „de bun gust, delicat şi de o inefabilă blândeţe”, trei atribute care definesc personalitatea muzicală a lui Radin.

„Winter”, „I’d rather be with you” şi „Brand New Day” sunt printre cele cunoscute şi apreciate piese ale artistului. Până în prezent, muzicianul a colaborat cu nume importante ale muzicii, precum: Sheryl Crow, Tori Amos şi Gary Jules.

Fameless este grupul format de Tiberiu Albu, câştigătorul sezonului 4 Vocea României. Trupa are la activ 4 concerte ţinute cu casa închisă la Hard Rock Cafe, ultimul fiind dedicat lansării albumului de debut, „Dreams Without a Past”. Single-ul „For the Love of God” a fost difuzat intens la radio-urile de rock din România.

 

Bilete Joshua Radin la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Joshua Radin îl susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 5 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Iabilet şi online de pe www.iabilet.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ
VIP (în faţa scenei cu loc la masă) 125 lei bilete
Acces General (loc la masă) 85 lei bilete
Fără loc (în picioare) 85 lei bilete

Biletele de la categoria VIP sunt în număr limitat de 80 de bucăţi.

Concertul Joshua Radin de la Hard Rock Cafe din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.