Acest eveniment a avut loc in data de 23 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 noiembrie 2012, de la ora 21:00, cunoscutul chitarist Jan Akkerman va susţine un concert pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti. Această reprezentaţie va fi prima din cadrul Guitar Masters, o serie de evenimente care vor aduce în fiecare seară câte un instrumentist de marcă pe scenă. Organizatorii şi-au propus să accentueze diversitatea şi versatilitatea chitării prin varietatea de artişti care vor concerta, abordând stiluri musicale precum rock, jazz, blues sau fusion.

Olandezul Jan Akkerman se află în România în cadrul turneului de promovare a celui mai recent album al său, „Minor Details”, care a fost lansat în 2011. Remarcându-se prin stilul său eclectic şi experimental, dar şi prin talentul său pentru improvizaţie, Akkerman a colaborat cu numeroşi artişti de prestigiu pe parcursul carierei sale, printre care se numără BB King, Ice T, Clau Ogerman sau Cozy Powell. De asemenea, el a făcut parte din formaţii precum Brainbox sau Focus.

În timpul activităţii sale în trupa Focus a fost lansată piesa „Hocus Pocus„, care a fost ulterior inclusă în repertoriul legendarei trupe britanice de heavy metal Iron Maiden. Pentru întreaga sa activitate, Jan Akkerman a primit distincţia Golden Harp.

Având un palmares redutabil, Akkerman promite un spectacol memorabil pentru publicul de la Hard Rock Cafe, iar acesta este doar prima dintre reprezentaţiile Guitar Masters, alte nume urmând a fi anunţate în viitor.

Bilete Jan Akkerman

Biletele pentru concertul lui Jan Akkerman sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri, în funcţie de perioada de achiziţie:

Între 11 mai şi 25 mai
(30% reducere)

Bilete VIP: 280 lei
Categoria 1: 91 lei
Categoria 2: 56 leiÎntre 26 mai – 20 august
(20% reducere)

Bilete VIP: 320 lei
Categoria 1: 104 lei
Categoria 2: 64 lei

Între 21 august – 20 septembrie
(10% reducere)

Bilete VIP: 360 lei
Categoria 1: 117 lei
Categoria 2: 72 lei

Între 21 septembrie – 23 noiembrie
Bilete VIP: 400 lei
Categoria 1: 130 lei
Categoria 2: 80 lei

Cumpara bilet

VIP – poza cu artistul, CD, sesiune de autografe
Categoria 1 – locuri la mese în faţa scenei
Categoria 2 – locuri la mese în sală

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.