Jan Akkerman - Concerte Jan Akkerman - iConcert.ro

Home » Jan Akkerman

Jan Akkerman

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Jan Akkerman

Concert Jan Akkerman la Hard Rock Cafe din Bucureşti (CONCURS)

Joi, 20 august 2015, de la 21:30, Jan Akkerman, unul dintre cei mai mari chitarişti din toate timpurile, va susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Concertul va fi deschis de către proiectul Arthur, de la ora 21:30, iar marele chitarist Jan Akkerman va urca pe scenă de la 22:15.  
20 Aug 2015     ,

RECENZIE: Măiestrie muzicală cu Jan Akkerman în Hard Rock Cafe (POZE)

Pe 23 noiembrie 2012, Hard Rock Cafe din Bucureşti a prilejuit întâlnirea publicului român cu chitaristul olandez Jan Akkerman, acesta aflându-se în turneul de promovare al celui mai recent album al său „Minor Details” lansat în anul 2011.  

POZE: Jan Akkerman la Hard Rock Cafe Bucureşti

Vineri, 23 noiembrie 2012, cunoscutul chitarist Jan Akkerman a susţinut în Hard Rock Cafe din Bucureşti primul concert din seria Guitar Masters, care se va desfăşura în Hard Rock Cafe în perioada următoare. Concertul Jan Akkerman a făcut parte din turneul de promovare al albumului „Minor... 

Concertele lunii noiembrie 2012


Steve Vai, Havasi, Seal, Cadenza Vagabundos, Macy Gray, Boris Berezovsky fac ca vremea rece de afară să fie puţin mai suportabilă în noiembrie. Şi nu vor fi singurii pentru că artiştii români nu au stat nici ei liniştiţi şi au pregătit o mulţime de surprize luna aceasta. Ştefan Bănică... 

Concert Jan Akkerman la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Vineri, 23 noiembrie 2012, de la ora 21:00, cunoscutul chitarist Jan Akkerman va susţine un concert pe scena Hard Rock Cafe din Bucureşti. Această reprezentaţie va fi prima din cadrul Guitar Masters, o serie de evenimente care vor aduce în fiecare seară câte un instrumentist de marcă pe scenă.  
23 Nov 2012     ,