Acest eveniment a avut loc in data de 12 Apr 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 21:30, artista americană de origine nigeriană Iyeoka va susţine un concert în Hard Rock Cafe din Bucureşti. Show-ul va fi deschis de Les Elephants Bizarres. Duminică, 13 aprilie 2014, Iyeoka va susţine un concert la Constanţa.

CONCURS: Câştigă invitaţii la Iyeoka din Hard Rock Cafe

Completează formularul de mai jos până vineri, 11 aprilie 2014, ora 16:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţi pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Segal Elena Daniela şi Gruian Condrea Miruna. Felicitări!


Cu o personalitate puternică şi un talent pe măsură, Iyeoka are o poveste de viaţă demnă de un film hollywoodian. Născută şi crescută în America din părinţi nigerieni, Iyeoka a ştiut tot timpul care îi sunt originile şi a fost permanent preocupată de condiţiile de trai din ţara africană pe care a vizitat-o adesea.

Foarte marcată de problemele sociale şi economice din Nigeria, Iyeoka şi-a căutat forţa interioară pentru a îi putea ajuta pe semenii săi, reuşind să se implice în acte de caritate, dar mai ales să compună poezii cu mesaj puternic, devenite ulterior cântece ascultate de zeci de mii de oameni.

Bilete concerte Iyeoka la Bucureşti

Biletele cu loc la masă pentru concertul Iyeoka din Hard Rock Cafe sunt disponibile doar pe www.iabilet.ro, iar biletele fără loc la masă (în picioare) sunt disponibile  pe www.iabilet.ro, dar şi în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ Bilete Eventim Bilete Iabilet
Loc la masă (presale) 80 lei cumpără bilete  cumpără bilete
Fără loc la masă (presale) 60 lei cumpără bilete  cumpără bilete
Loc la masă (în ziua concertului) 90 lei cumpără bilete  cumpără bilete
Fără loc la masă (în ziua concertului) 70 lei cumpără bilete  cumpără bilete