Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

Ismail YK

Concertul a fost anulat.

Sambata, 29 mai 2010, ora 20:00, Ismail YK va concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Ismail YK este considerat noul Tarkan al Europei! Prin stilul sau unic, aduce o savoare noua muzicii turcesti, o insufleteste prin ritmurile sale fierbinti si show-urile explozive.

Prin stilul sau, Ismail YK aduce o savoare noua muzicii turcesti, o insufleteste prin ritmurile sale distinctive pop si prestatia live exploziva.

Ismail YK este cel mai tanar dintre fratii Yurtseven. Traieste in Germania intr-o familie mare si extrem de unita de imigranti turci, iar prin talent si perseverenta si-a croit un destin fericit, in lumina reflectoarelor.

Insotit si de fratii sai, trupa Yurtseven Kardesler, Ismail YK va pregateste un o seara exotica, hituri mai vechi, dar si cele mai noi single-uri de pe recent lansatul album „Haydi Bastir„, muzica turceasca adevarata!

Cumpara bilet

Preturile biletelor sunt in functie de categorie:
Categoria 1 V.I.P.: 500 RON
Categoria 2: 250 RON
Categoria 3: 150 RON
Categoria 4: 80 RON
Categoria 9 – promotie 1 125 RON
Categoria 10 – promotie 2 75 RON
Categoria 11 – promotie 3 40 RON
Categoria 12 – promotie VIP 250 RON

Promotie de sarbatori
Profitati de o reducere de 50% la pretul fiecarui bilet si bucurati-va alaturi de cei dragi de muzica lui Ismail YK! Cu ocazia Craciunului, oferiti un cadou de suflet iubitelor, sotiilor sau copiiilor dumneavoastra, un concert extraordinar cu exoticul Ismail YK.
Grabiti-va! Promotia este valabila numai in perioada Sarbatorilor de Iarna, intre 18 noiembrie-31 decembrie si se aplica unui numar limitat de bilete.

Sala Palatului: Str. Ion Campineanu 28, Bucuresti.

Foto: www.guzelresim.info