Acest eveniment a avut loc in data de 17 May 2011.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la .

Marţi, 17 mai 2011, INNA va concerta la Arenele Romane din Bucureşti. Evenimentul este parte a campaniei Vodafone Best Music, în aceeaşi seară pe scenă urmând să mai urce Play & Win, Akcent şi Alex Velea. Invitaţii speciali ai serii vor fi membrii trupei Sensor.

Ocupantă a locurilor fruntaşe în topurile muzicale din toată lumea, Elena Alexandra Aposteanu (a.k.a INNA) revine la Bucureşti pentru primul său mare concert în România. Deţinătoare a discurilor de aur şi platină în ţări ca Spania sau Franţa, tânăra de doar 24 de ani îşi încântă publicul cu piese pline de energie şi prestaţii live impecabile.

În 2010, INNA a devenit primul artist român care a ocupat poziţia întâi într-un top realizat de celebra revista americană Billboard, Hot Dance Airplay. Cu zeci de premii câştigate la nivel naţional şi o nominalizare la categoria „Best European Act” din cadrul MTV Europe Music Awards 2010, INNA este în acest moment unul dintre cei mai apreciaţi artişti români în afara ţării.

Informaţii bilete

Biletele pentru concertul INNA de la Arenele Romane sunt disponibile online pe www.eventim.ro.

Cumpara bilet

Preţul unui bilet este de 80 de lei.

Evenimentul de pe 17 mai 2011 este organizat de revista FHM cu ocazia lansării platformei FHM Music şi este susţinut de Vodafone România. Acesta nu este singurul eveniment muzical sprijinit de compania de telefonie mobilă în 2011, concertul trupei Bon Jovi făcând de asemenea parte din campaniei Vodafone Best Music.