Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 7 decembrie 2014, de la ora 16:00 şi de la ora 19:00, Indila – cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate top-urile cu hit-ul „Derniere Danse” – concertează în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Concertele vor fi deschise de către Delia.

Programat iniţial un singur concert de ora la 19:00, copleşită de reacţia extraordinară a publicului din România şi de vânzarea cu rapidiate a biletelor, Indila a răspuns la invitaţia organizatorilor de a mai susţine încă un concert în aceeaşi zi, de la ora 16:00.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984 în Paris. La vârsta de şapte ani a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich, acesta fiind unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

Artista cântă în limba engleză, franceză şi indiană, iar sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar. Inainte de începerea carierei sale solo, Indila a colaborat cu rapperi francezi, cum ar fi TLF, Nessbeal, Rohff, Soprano şi Youssoupha.

În decembrie 2013, s-a lansat în cariera solo cu single-ul de succes „Derniere Danse”, piesă compusă de Indila împreună cu soţul sau. Single-ul a staţionat multe săptămâni pe locul I în topurile franceze, iar la scurt timp vocea sa a reuşit să impresioneze publicul din Grecia, Turcia, Israel, Marea Britanie şi bineînţeles, România.

Indila a fost numită „Cel mai bun artist francez” şi a reprezentat Franţa la MTV EMA 2014, având adversari de mare succes precum Enrique Iglesias sau One Direction. După ce a obţinut un triplu „Disc de Platină”, finalul lunii octombrie i-a adus Indilei o noua surpriză: „Discul de Diamant” pentru cele peste 650.000 de exemplare vândute cu albumul „Mini World”.

Delia a fost aleasă de către managamentul artistei dintr-o lista de zece artişti români pe a deschide concertele Indilei de la Bucureşti. Timbrul vocal al Deliei Matache, originalitatea, prezenţa scenica surprinzătoare, ţinutele dar şi succesul celor mai recente hit-uri ale sale, i-au impresionat pe reprezentanţii Indilei.

Bilete Indila la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Indila de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro sau www.vreaubilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categoria Preţ
Categoria VIP 320 lei cumpără bilete
Categoria I 280 lei cumpără bilete
Categoria II 220 lei cumpără bilete
Categoria III 180 lei cumpără bilete
Categoria IV 120 lei cumpără bilete

Concertele Indila de la Sala Palatului din Bucureşti sunt organizate de International Best Project.