Acest eveniment a avut loc in data de 23 Sep 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 23 septembrie 2012, de la ora 20:00,  în Piaţa Constituţiei din Bucureşti grupul Il Divo va susţine primul său concert din România.

Il Divo a luat naştere la iniţiativa cunoscutul om de televiziune britanic Simon Cowell, care a văzut în cei patru protagonişti talentul în stare pură. Trupa formată din artişti de naţionalităţi diverse, cu tonalităţi diferite, a cucerit lumea. Ei sunt: tenorul american David Miller, baritonul spaniol Carlos Marin, tenorul elveţian Urs Bühler şi cântăreţul francez de muzică pop Sébastien Izambard.

Stilul în care se încadrează trupa este cunoscut sub denumirea de operatic pop. Il Divo s-a format în 2004, iar succesul a venit de îndată ce au lansat un prim album, omonim. A urmat „Ancora” în 2005 şi apoi, în acelaşi an, o colecţie de piese de Sărbători, „The Christmas Collection„.

Trupa a primit girul celebrei Barbara Streisand, deschizând o serie de 20 de concerte ale divei. Având avantajul de a cânta în patru limbi (engleză, franceză, germană şi italiană), Il Divo a reprezentat alegerea ideală pentru interpretarea imnului Cupei Mondiale la Fotbal, ediţia 2006 – Germania, „Time Of Our Lives” interpretată împreună cu Toni Braxton.

Peste 26 de milioane de albume, nenumărate concerte şi chiar un show-uri în onoarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord, fac parte din palmaresul muzical al celor patru membrii ai trupei Il Divo.

Bilete Il Divo

Biletele pentru concertul Il Divo de la Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP Exclusive: 750,50 lei
VIP: 484,25 lei
Categoria I: 324,50 lei
Categoria II: 207,35 lei
Categoria III: 164,75 lei
Categoria IV: 122,15 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.