Acest eveniment a avut loc in data de 10 Sep 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la .

Sâmbătă, 10 septembrie 2011, la Arenele Romane din Bucureşti va avea loc Control Day Out powered by Tuborg. Ian Brown, UNKLE SoundsŞuie Paparude, Justin Vandervolgen şi Bogman sunt printre cei care vor urca pe scenă pentru o mega-petrecere în aer liber.

Ian Brown

Formaţia de rock alternativ The Stone Roses a fost punctul de plecare pentru cariera extraordinară a lui Ian Brown. Cariera artistului britanic se întinde de-a lungul a peste 30 de ani, succesul pe care l-a avut alături de colegii de la The Stone Roses fiind doar o mică parte din ceea ce l-a transformat pe Ian într-o legendă.

După ce trupa s-a destrămat în 1996, Ian Brown a luat o scurtă pauză pentru ca mai apoi să reveniă cu primul său album solo. „Unfinished Monkey Business” a fost un adevărat succes fiind extrem de bine primit de critici şi de fani. Au urmat alte 5 albume solo, ultimul dintre ele , „My way” fiind lansat în 2009. În total albumele lansate de Ian de-a lungul carierei sale s-au vândut în aproape 2 milioane de exemplare. În 2006, la NME Awards, lui Ian Brown i-a fost înmanat premiul Godlike Genius, iar în 2007, Q Legend Award vine ca o încununare, chiar dacă impresionantă sa cariera nu se opreşte aici.

UNKLE Sounds

James Lavelle sau UNKLE îşi aduce la Bucureşti cel mai recent proiect, UNKLE Sounds. Artistul promite un live set electronic cu proiecţii coordonate pe ecrane gigantice, un show audio-vizual de proporţii ce a debuta la celebrele Reading şi Leeds Festival din vara aceasta. Din punct de vedere muzical, spectacolul va cuprinde atât cunoscutele hit-uri UNKLE cât şi piese noi, colaborări cu Ian Brown, Thom Yorke, Richard Ashcroft sau Josh Homme, şi remix-uri la piese Radiohead, Queens of the Stone Age sau Metallica.

Şuie Paparude

Şuie Paparude sunt deja legendari pe scena muzici electronice româneşti fiind printre primii artişti români ce au avut curajul de a aborda acest gen muzical. Piese ca „Pentru inimi„, „E suflet în aparat„, „Cea mai bună zi” sau „Armada verbală” au ocupat locuri fruntaşe în topurile muzicale şi sunt sufletul oricărei petreceri.

Program Control Day Out

19:45 Open doors
20:00 Leo – Indie Invasion Warm-Up Set (DJ Set)
21:30 Şuie Paparude (live)
23:15 Ian Brown (live)
01:00 UNKLE Sounds (live set)
02:30 Justin Vandervolgen (DJ set)
03:30 Bogman (DJ set)

Bilete Control Day Out 2011

Preţul unui bilet la Control Day Out variază în funcţie de perioada de achiziţionare:

50 lei – până pe 9 septembrie 2011
65 lei – la intrare în ziua evenimentului

Cumpara bilet

Biletele pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

ATENŢIE! Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani!

Arenele Romane: Parcul Carol, Str. Cuţitul de Argint nr. 26, Bucureşti