Acest eveniment a avut loc in data de 7 Feb 2017.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 7 februarie 2017, de la ora 22:30, Horia Brenciu & HB Orchestra, alături de alţi prieteni ai artistului, susţin un concert la Berăria H din Bucureşti.

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi, prezentatori de televiziune şi entertaineri români, având o carieră de peste 25 de ani. Născut pe 27 august 1972, la Braşov, Horia Brenciu a debutat muzical în 1990, cu trupa Apropo, unde a cântat la pian, iar mai târziu s-a afirmat şi vocal.

Parcursul său profesional a inclus apariţii televizate, care, de altfel, l-au ajutat să se facă remarcat. În 1993, Horia Brenciu a apărut în producţia Televiziunii române „Concurs de seducţie”, realizată la Costineşti, iar colaborarea cu TVR a durat până în anul 2000. A continuat să prezinte emisiuni la posturile de televiziune Antena 1 şi Naţional TV şi a fost membru în juriul mai multor show-uri de talente, precum „Vocea României” (Pro TV), „Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi „X Factor” (Antena 1). În toată această perioadă a cântat, în special, coveruri după piese celebre.

Adevărata lansare în cariera muzicală a venit în 2002, când a înfiinţat HB Orchestra şi a lansat două albume „35” şi „37”. Printre piesele de pe cele două materiale discografice, care au avut succes la public, se numără „Fac ce-mi spune inima”, „La radio” şi „Lucruri simple”. Alături de HB Orchestra, Horia Brenciu susţine numeroase concerte, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Bilete Horia Brenciu la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru concertul Horia Brenciu & HB Orchestra + Friends de la Berăria H din Bucureşti, de pe 7 februarie 2017, pot fi achiziţionate de pe www.iabilet.ro, dar şi în format fizic de la Berăria H, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă  95 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă  65 lei
Categoria C – părţile laterale cu loc la masă  45 lei

Rezervările se pot face online pe site-ul Berăriei H, la telefon 0725 345 345 sau pe email [email protected].