Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE: 10.12.2012 – Cele două concerte reprogramate pentru 25 şi februarie 2013 se amână pentru o perioada nedeterminată. Află mai multe detalii!

UPDATE: 17.10.2012 – Cele două concerte ale trupei Holograf au fost reprogramate pentru 25 şi 26 februarie 2013. Ele se vor desfăşura tot la Sala Palatului din Bucureşti. Biletele achiziţionate pentru datele anunţate iniţial sunt valabile şi pentru concertele din februarie 2013. Află mai multe detalii!

UPDATE: 10.10.2012 – Trupa Holograf amână cele două concerte, acestea vor fi reprogramate pentru începutul anului viitor. Decizia a fost luată în urma  unor probleme de sănătate ale solistului trupei, Dan Bittman, probleme care au fost rezolvate. Perioada necesară refacerii este mai mare decat scurtul timp rămas până la concerte. Află mai multe detalii şi cum îţi poţi recupera banii pe bilete!

În perioada 25-26 februarie 2013, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui două concerte ale trupei Holograf. Trupa îşi va bucura fanii cu hituri deja consacrate şi melodii de pe „Love Affair„, noul album al băieţilor.

Află cum a fost la concertul Holograf din februarie 2012!

Vine o zi” când e nevoie de un alt concert Holograf pentru a reaminti fanilor de ce îndrăgesc o asemenea trupă legendară. De data aceasta vor fi două zile în care trupa le dă întâlnire fanilor şi le promite un show special.

Cât de departe” este anul 1978, perioadă în care cinci studenţi înfiinţau la Casa de Cultură a Studenţilor o trupă care avea să devină faimoasă în întreaga ţară. Anii au trecut, componenţa trupei s-a mai schimbat, dar Holograf rămâne una din cele mai longevive formaţii din industria muzicală românească alături de Phoenix, Iris şi Compact. Cu o carieră de 34 de ani şi cu o discografie ce cuprinde mai bine de 15 albume, Holograf este şi una dintre cele mai îndrăgite trupe ale rockului românesc.

„Nu mai e timp” mult, vara e pe sfârşite, aşadar toţi cei care vor să îi asculte live pe cei de la Holograf pe 25 şi 26 februarie 2013 îşi pot cumpăra deja bilete pentru cele două concerte.

Bilete Holograf

Biletele pentru cele două concerte Holograf din februarie 2013 de la Sala Palatului au fost puse deja în vânzare pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, astfel:

Categoria I: 150 lei
Categoria II: 120 lei
Categoria III: 100 lei
Categoria IV: 70 lei
Cumpara bilet