Acest eveniment a avut loc in data de 14 Feb 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 14 februarie 2017, de la ora 20:00, trupa Holograf susţine concertul „Best Ballads” la Sala Palatului din Bucureşti. De Ziua Internaţională a Îndrăgostiţilor, membrii formaţiei pregătesc o seară romantică cu cele mai frumoase balade de dragoste din repertoriul trupei.

După un an plin de spectacole, printre care show-ul „Vedere de la Costineşti” sau concertul „Unplugged la teatru„, Holograf începe agenda din 2018 cu un eveniment special, dedicat tuturor îndrăgostiţilor. Astfel, la mijlocul lunii februarie, de Valentine’s Day, declaraţiile de dragoste vor curge timp de mai bine de două ore de muzică live, pe ritmurile celebrelor balade ale trupei.

„Concertele de ziua îndrăgostiţilor au fost o tradiţie pentru noi. Am renunţat la această tradiţie pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile şi definesc perfect dragostea. Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf” declară Dan Bittman, solistul trupei.

Holograf este una dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe pop-rock din România, cu o discografie compusă din peste 25 de albume audio şi video. Printre cele mai apreciate materiale ale trupei se numără: „Undeva departe” (1999), „Holografica” (2000), „Primăvara începe cu tine” (2009) şi „Love Affair” (2012).

Cele mai cunoscute piese înregistrate de Holograf sunt „Fără ea”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Ţi-am dat un inel” şi „Undeva Departe”. De-a lungul timpului, trupa a colaborat cu mai mulţ artişti importanţi din industria muzicală românească, printre care: Antonia, pentru melodia „Întoarce-te acasă”, Angela Gheorghiu, pentru albumul „Love Affair”, şi Cristi Minculescu de la Iris, pentru piesa „S-aprindem torţele”.

Formaţia merge des în turnee în ţară şi susţine concerte sold out în cele mai mari oraşe din ţară. De asemenea, nu de puţine ori, concertele Holograf din Capitală au fost găzduite la Sala Palatului şi Sala Polivalentă, unde fanii s-au strând mereu în număr mare.

Bilete Holograf – „Best Ballads” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Holograf -„Best Ballads” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 14 februarie 2018, pot fi achiziţionate online de pe www.blt.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 205 lei bilete
Categoria I 143 lei bilete
Categoria II 93 lei bilete
Cateogria III 79 lei bilete
Categoria IV 68 lei bilete

Concertul Holograf – „Best Ballads” de la Sala Palatului este organizat de Sublime România.