Acest eveniment a avut loc in data de 12 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 12 septembrie 2016, de la ora 21:45, trupa Holograf susține un concert la Berăria H din București. Spectacolul trupei și concertul Berăria Folk de pe 13 septembire 2016 au loc cu ocazia aniversării a doi ani de la deschiderea Berăriei H.

Înființată în 1978, Holograf a debutat în acelaşi an cu piesa „Lungul drum al zilei către noapte”, inclusă pe albumul colectiv „Formații de muzică pop 3”, din cadrul seriei „Formații rock”. Trupa este printre cele mai cunoscute și apreciate formații rock din România și a lansat peste 25 de materiale audio și video, de-a lungul celor aproape patru decenii de activitate.

Primul album integral al grupului a apărut în anul 1983, avându-l ca solist vocal pe Gabriel Cotabiță. După ce Dan Bittman a preluat rolul de vocalist, la mijlocul anilor ’80, au urmat alte 11 materiale de studio şi 3 albume live. Cel mai recent material este „Life Line” (2015), de pe care au fost extrase single-urile „De câte ori să te iubesc” şi „Bine ai venit în viaţa mea”.

„Banii vorbesc”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” și „Cât de departe” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. De-a lungul carierei, trupa a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Angela Gheorghiu, Antonia, Tudor Chirilă şi Vlad Gherman.

În 1994, Dan Bittman a lansat discul solo „Dincolo de nori”. În același an, solistul a reprezentat România în cadrul concursului Eurovision. Cântăreţul şi-a continuat cariera solo cu hitul „Şi îngerii au demonii lor” (2015) şi cu duetul „Să aprindem torţele”, alături de Cristi Minculescu.

Bilete Holograf la Berăria H din București

Biletele pentru concertul Holograf, care va avea loc la Berăria H din Bucureşti pe 12 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categroia A 85 lei
Categroia B 55 lei
Categroia C 35 lei