Acest eveniment a avut loc in data de 13 Sep 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marți, 13 septembrie 2016, de la ora 21:45, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Ovidiu Mihăilescu, Tatiana şi Marius Ojog  vor susține concerte în cadrul evenimentului Berăria Folk 2. Spectacolul lor și concertul Holograf de pe 12 septembrie au loc cu ocazia aniversării a doi ani de la deschiderea Berăriei H.

Ducu Bertzi este un cântăreţ și compozitor de muzică folk, care a debutat în 1979, cu melodia „Când s-o-mpărţit norocu. Primul său album s-a numit „Dor de ducă” (1997), iar de atunci, cântăreţul a mai lansat încă 7 materiale de studio. „Și de-ar fi”, „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Suflet fără chei” şi „Omul pădurii” se numără printre cele mai cunoscute piese ale artistului.

Mircea Vintilă face parte din prima generație de artiști folk din România, cea a anilor ’70. El este cunoscut atât pentru activitatea sa solo alături de Brambura, cât și ca membru al grupului Pasărea Colibri. Primul său album se numește „Mielul / Pământul deocamdată” și a fost lansat in 1974. De-a lungul carierei, cântăreţul a mai lansat încă 9 albume. Printre cele mai cunoscute piese se numără: „Pământul deocamdată”, „Cu tine prin New-York” și „Miruna”.

Dinu Olărașu este un poet, cântăreț și compozitor de muzică folk. Primul său album, „Vărsător” a fost lansat în 1995. Artistul a câștigat premiul pentru „Cel mai bun cântec folk” pentru melodia „N-ai nevoie de foarte multe…”, la ediția a cincea a Premiilor Muzicale Radio România. „Fratele” , „Zece ani” și „Ploaia asta nebună” sunt unele dintre cele mai iubite piese ale sale.

Ovidiu Mihăilescu este un cântăreț și compozitor de muzică folk. În 1984 se alătură, echipei de folkiști a Cenaclului Vouă, iar în 2007 lansează primul album, „Cowboy-ul Nelu”. În perioada 2007-2008, apare în concerte alături de Daniel Iancu, cu care și colaborează la câteva melodii de pe album. Artistul este recunoscut pentru piese ca: „O lume de vis”, „Ninge iar” și „Lili”.

Tatiana şi Marius Ojog formează o trupă folk înființată în anul 2006. „La-olaltă”,” Nu-i bine” și  „Ceas greu” sunt câteva dintre cântecele interpretate de formaţie. Cei doi membri abordează folk-ul în manieră unplugged, fiind deseori acompaniaţi de acorduri de chitară.

Bilete Berăria Folk 2 la Berăria H din Bucureşti

Biletele pentru spectacolul Berăria Folk 2, care va avea loc la Berăria H din Bucureşti pe 13 septembrie 2016, pot fi achiziţionate online, de pe www.iabilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria A – în faţa scenei cu loc la masă 30 lei
Categoria B – acces general cu loc la masă 20 lei