Acest eveniment a avut loc in data de 27 Aug 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 27 iunie 2018, de la ora 20:00, trupa americană Hollywood Undead concertează în premieră în România, la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere va concerta trupa Arashai.

Program concerte

19:00 – acces
20:00 – 20:45 – Arashai
21:15 – Hollywood Undead

Hollywood Undead este o trupă americană de rock alternativ/rapcore din Los Angeles, California, înfiinţată în 2005, cu 5 albume la activ şi clipuri cu zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pentru albumul de debut, „Swan Songs”, artiştilor le-a luat doar un an să îl conceapă, dar încă 2 ani să găsească o casă de discuri care să îl lanseze fără ca acesta să fie cenzurat, lucru neacceptat de către membrii formaţiei. Al doilea album, „American Tragedy” a dus la plecarea solistului Deuce şi introducerea lui Daniel Murillo, albumul intrând fără nicio problemă în top 5 Billboard 200.

În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold şi Stone Sour, „Nightmare After Christmas Tour”. În ianuarie 2013, au lansat cel de-al treilea album „Notes from the Underground”, iar în martie 2015 au revenit în forţă cu „Day of the Dead”. Cel mai recent album „Five”, a fost lansat pe 27 octombrie 2017, lăsând iar un gol cu plecarea lui „Da Kurllz”. Membrii grupului sunt cunoscuţi pentru măştile pe care le poartă în concertele live, interviuri sau in videoclipuri. Fiecare mască are propia poveste şi este concepută în detaliu de fiecare membru în parte.

Bilete Hollywood Undead la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care trupa Hollywood Undead îl va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 27 iunie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, dar şi în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile.

Categorie Preţ presale I Preţ presale II Preţ la intrare
Golden Circle 139 lei 149 lei 159 lei bilete
Acces general 89 lei 95 lei 100 lei bilete

Presale I până pe 27 mai
Presale II până pe 27 iunie

Categoria Golden Circle se află în faţa scenei şi sunt în vânzare doar 500 de bilete la această categorie.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neînsoţiţi. Cei sub 14 ani au acces gratuti şi trebuie să vină însoţiţi de un adult posesor de bilet valabil.

Concertul Hollywood Undead la Arenele Romane din Bucureşti este un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.