Luni, 24 aprilie 2017, de la ora 20:00, Gregory Porter concertează în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul seriei de evenimente Jazz Nigh Out. Spectacolul face parte din turneul mondial de promovare al celui mai recent album al artistului, „Take me to the Alley”.

Celebra voce a jazz-ului mondial vine pentru prima dată în România pentru a susţine un concert în care îşi va promova materialul „Take me to the Alley” (2016) şi în care va cânta şi hiturile sale mai vechi. Noul album a avut un succes incredibil la nivel internaţional, a urcat pe locul 1 în Apple Music pe 6 continente, în ţări precum: Germania, Marea Britanie, Canada, Franța, Japonia, Australia, Brazilia.

Câştigător al premiului Grammy în 2014, la categoria „Cel mai bun album de jazz” pentru „Liquid Spirit” (2013), Gregory Porter abordează mai multe stiluri muzicale într-o combinaţie inedită de jazz, blues, soul şi gospel. Artistul este apreciat la nivel internaţional, atât de colegii ce breaslă cât şi de presă şi de majoritatea criticilor din industrie.

https://www.youtube.com/watch?v=NWnKEJSckjs

Născut în 1971, în Sacramento, Porter visa la început să aibă o carieră în fotbalul american, la care a renunţat ulerior din cauza unei accidentări la umăr. Încurajat de mama sa, şi-a început cariera de artist odată cu apariţia în musicalul „It Ain’t Nothin’ But the Blues”, unde a interpretat două piese: „Sweet Home Chicago” şi „Children, Your Line Is Draggin'”.

După o perioadă de concerte în cluburile de jazz din Harlem, Porter lansează materialele „Water” (2010) și „Be Good” (2012). Discul „Liquid Spirit” (2013) a reprezentat apogeul carierei sale, materialul a intrat în Top Ten UK Charts cu vânzări de peste 100.000 de unități şi i-a adus muzicianului un premiu Grammy. Totodată, artistul a primit numeroase titluri şi premii internaţionale, printre care: două premii Jazz FM şi titlul „Cântăreţul anului 2014”, acordat de Premiile Asociaţiei Jurnaliştilor de Jazz.

„Gregory Porter are ce-i mai mult din ce ţi-ai putea dori de la un cântăreţ de jazz şi poate chiar un sau două aspecte pe care nici nu ştiai că ţie le doreşti.” – The New York Times.

Bilete Gregory Porter la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Gregory Porter de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 24 aprilie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 260 lei cumpără bilete
Categoria I 220 lei  cumpără bilete
Categoria II 180 lei  cumpără bilete
Categoria III 150 lei  cumpără bilete
Categoria IV 120 lei  cumpără bilete

Concertul Gregory Porter de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Twin Arts.