Acest eveniment a avut loc in data de 29 Aug 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 29 august 2015, de la ora 17:00, va începe prima ediţie a Festivalului Intercultural „Baro Foro”, la Arenele Romane din Bucureşti. Invitatul special va fi Goran Bregovic, acompaniat de Wedding and Funeral Orchestra. Pe aceeaşi scenă vor urca şi alte nume cunoscute ale acestui stil muzical: Gipsy Casual, Rona Hartner & The Zuralia Orchestra şi Provincialii.

Programul concertelor:
17:00 – acces
18:00 – Zuralia Orchestra
18:45 – Provincialii
19:30 – Rona Hartner & Zurlia Orchestra
20:30 – Gipsy Casual
22:00 – Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra

CONCURS: Câştigă invitaţii la Festivalul „Baro Foro”

Completează formularul de mai jos până joi, 27 august 2015, ora 18:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru o singură persoană puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Vasile Petcu şi Alexandru Radu. Felicitări!


Goran Bregovic revine în Bucureşti, de această dată ca invitat special în cadrul primei ediţii a Festivalului Intercultural Baro Foro. Concertul face parte din turneul „If you don’t go crazy, you are not normal!” şi trece prin ţări precum Italia, Franţa, Elveţia sau Rusia. Artistul a cunoscut succesul pe scena internaţională a muzicii prin stilul său muzical, un mix dintre ritmuri multiculturale, pline de energie şi muzică tradiţional ţigănească.

Artistul de origine sârbă este apreciat ca unul dintre cei mai cunoscuţi artişti balcanici. A debutat la şaisprezece ani, când a înfiinţat trupa Bijelo Dugme, devenită ulterior o cunoscută formaţie rock din Europa. De-a lungul carierei sale de peste 45 de ani, a creat coloana sonoră a multor filme celebre cum ar fi: „Time of the Gypsies”, „Queen Margot”, „Underground”, „Arizona Dream”, piese făcute pentru regizorul Emir Kusturica, cu care a lucrat o lungă perioadă de timp. A colaborat cu numeroşi artişti internaţionali, precum Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora.

„Champagne for Gypsies”, cel mai recent album al său lansat acum trei ani, a fost extrem de bine primit. Albumul conţine colaborari cu Gipsy Kings sau Eugene Hütz (Gogol Bordello) şi va fi prezentat şi la Bucureşti alături de hiturile care l-au făcut celebru, în cadrul unui show de aproape două ore.

Festivalul Intercultural „Baro Foro” îşi propune să aducă în faţa publicului român spectacole cu artişti din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu pune bariere, ci dimpotrivă, le dărâmă.

Bilete festivalul Baro Faro la Bucureşti

Biletele pentru prima ediţie a festivalului „Baro Faro”, ce va avea loc pe 29 august 2015 la Arenele Romane din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea faţă de scenă şi de perioada de achiziţie.

Categorie Preţ avans Preţ la intrare
Categoria A (VIP) 160 lei 180 lei  cumpără bilete
Categoria B 100 lei 120 lei  cumpără bilete
Categoria C 60 lei 70 lei  cumpără bilete
Harta locurilor
Harta locurilor

Festivalul Intercultural „Baro Faro” din Bucureşti este un eveniment BestMusic Live Concerts.