Duminică, 31 martie 2019, de la ora 20:00, dar şi luni, 1 aprilie 2019, tot de la ora 20:00, trupa americană Godsmack va susţine câte un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Cele două concerte de la Bucureşti fac parte dintr-un turneu care cuprinde show-uri în mai multe oraşe din Europa, dar şi din SUA şi Canada.

Concertele de la Bucureşti vin la 3 ani şi jumătate de la concertul susţinut în premieră de Godsmack în România, găzduit tot de Arenele Romane. În deschiderea show-urilor de la Bucureşti va cânta trupa Like A Storm, din Noua Zeelandă. Concertele vor avea loc în cort încălzit.

Turneul vine la aproape un an de la lansarea albumului „When Legends Rise”, cel mai recent material discografic al trupei, şi cu siguranţă fanii vor putea asculta şi câteva piese de pe acest album. Piese precum „Bulletproof”, „When Legends Rise”, „Under Your Scars” sau „Eye of The Storm”, incluse pe albumul „When Legends Rise”, au prins imediat la public şi sunt deja foarte populare.

Godsmack este o trupă al cărei stil muzical îmbină în principal elemente de heavy metal, hard rock, alternative metal şi post-grunge. Membrii actuali ai formaţiei sunt Sully Erna (fondator, solist şi compozitor), Tony Rombola (chitarist), Robbie Merril (basist), Shannon Larkin (baterist).

Cu peste două decenii de activitate muzicală, Godsmack este o trupă care se poate lăuda cu 7 albume lansate până în prezent, dintre care trei au fost consecutiv numărul 1 în topul Billboard 200. Este vorba despre „Faceless”, „IV” şi „The Oracle”. În plus, trupa a avut vânzări de peste 20 milioane de exemplare în mai puţin de 10 ani şi, de-a lungul timpului, a umplut arene în toată lumea, cântând la numeroase festivaluri internaţionale.

Bilete Godsmack la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care trupa Godsmack le va susţine la Arenele Romane din Bucureşti, pe 31 martie şi 1 aprilie 2019, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iaBilet, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţia locurilor.

Categorie Preţ presale Preţ
Golden Circle 205 lei 220 lei bilete
Acces General 165 lei 180 lei bilete

Concertele Godsmack de la Arenele Romane din Bucureşti sunt organizate de METALHEAD.