Acest eveniment a avut loc in data de 12 Mar 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 12 martie 2012, într-o formulă reînoită, dar cu aceeaşi energie explozivă cu care şi-au obişnuit fanii, God Is An Astronaut revin la Bucureşti, în The Silver Church Club, pentru un al doilea mult-aşteptat concert.

Primul concert God Is An Astronaut, găzduit de The Silver Church Club, în aprilie 2011, a fost de departe cel mai aşteptat eveniment post-rock al anului. Spectacolul impresionant realizat de trupă, sunetul incredibil şi pasiunea pentru muzica pe care o cântă a convins fanii că un al doilea concert mertă din plin.

Înființată în 2002, în Irlanda, la inițiativa lui Torsten Kinsella (voce, chitară, clape), fratele său geamăn Niels Kinsella (bass, chitară, visuals) şi a lui Lloyd Hanney (tobe, synth), God Is An Astronaut a oferit publicului, în aproape un deceniu de existență, cinci albume.

http://www.youtube.com/watch?v=0nAt6sOmtr4

Materiale discografice precum „All Is Violent, All Is Bright” (2005),  „A Moment of Stillness” (2006) , „Far from Refuge”(2007), „God Is an Astronaut” (2008) au contribuit succesul trupei în Europa şi peste ocean.

Începând cu 2011, trupei i se va alătura Jamie Dean (keyboards) pentru showurile live, iar Lloyd Hanney predă frâiele de tobar lui Michael Fenton. Formula reînoită a trupei a fost bine primită de public, review-urile şi reacţiile fiind peste așteptări.

Bilete God Is An Astronaut

Numărul biletelor pentru acest concert este limitat, iar preţul acestor este de 50 lei.

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.