Sâmbătă, 11 martie 2017, de la ora 16:00 şi de la ora 20:00, The World Famous Glenn Miller Orchestra susţine, în premieră, două concerte în România, la Ateneul Român din Bucureşti. Concertele fac parte din cel mai recent turneu al orchestrei intitulat „It’s Glenn Miller Time” şi va poposi în 130 de ţări.

The World Famous Glenn Miller Orchestra a fost formată în 1956 şi este considerată una dintre cele mai bune din lume, datorită sunetului său unic de jazz. De peste 60 de ani, orchestra duce mai departe moştenirea lăsată de compozitorul, aranjorul şi artistul cult Glenn Miller, care, în perioada 1939- 1943, a fost cel mai bine vândut artist. Muzica lui Glenn Miller reprezintă o parte importantă nu numai din cultura americană, cât şi din cea universală.

Cu o fire foarte intuitivă, cu un simţ muzical ieşit din comun, cariera lui Glenn Miller a cunoscut un succes răsunător pe Coasta de Est a Statelor Unite în anul 1938 alături de prima sa orchestră: Glenn Miller Orchestra. Aranjamentele muzicale simpliste, sonorităţile atrăgătoare de clarinet şi saxofon au reuşit să câştige publicul american.

The World Famous Glenn Miller Orchestra, condusă de dirijorul Will Salden, este alcătuită din muzicieni desăvărşiţi, cu vastă experienţă concertistică ce oferă, de fiecare dată publicului prezent la concertele lor, ocazia să călătorească în timp, în era plină de strălucire a swing-ului, prin intermediul muzicii. Printre cele mai cunoscute compoziţii ale sale se numără: „In the Mood”, „Pennsylvania 6-5000”, „String of Pearls”, „Chattanooga Choo Choo”, „At last”, piese care au intrat în istorie şi care vor putea fi ascultate live la concertul de la Ateneul Roman din Bucureşti.

Iubitorii muzicii sunt invitaţi să se lase purtaţi de infinta sursă de inspiraţie a poeţilor şi artiştilor plastici pe muzica lui Glenn Miller.

Bilete The World Famous Glenn Miller Orchestra la Ateneul Român din Bucureşti

Biletele pentru concertele pe care The World Famous Glenn Miller Orchestra le va susţine pentru prima dată în România, la Ateneul Român din Bucureşti, pe 11 martie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria I 450 lei cumpără bilete
Categoria II 250 lei cumpără bilete

Concertul The World Famous Orchestra Glenn Miller de la Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment.