Acest eveniment a avut loc in data de 27 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 octombrie 2012, de la ora 20:00, legendarul solist şi actor Gianni Morandi va urca pentru prima oară pe o scenă din România, la Sala Palatului din Bucureşti.

Câştigă invitaţii la concertul lui Gianni Morandi!

Gian Luigi Morandi, născut pe 11 decembrie 1944, în Monghidoro, ajunge unul din marile simboluri ale scenei italiene. Pentru prima oară îşi face apariţia în public la vârsta de 12 ani, în ziua de anul nou, însă oficial debutul are loc doi ani mai târziu, în 1958, la Alfonsine, Ravenna.

A participat şi a câştigat numeroase festivaluri de muzică, printre care şi Festivalul Canzonissima (1969) sau Festivalul de la Sanremo (1987, 1995, 2000), unde este director onorific şi prezentator. Piese precum „In Ginocchio da Te„, „Belinda”, „Loredana”, „Occhi Di Ragazza” sau „Parla Più Piano” i-au adus de-a lungul timpului vânzări de peste 49 de milioane de discuri şi CD-uri în întreaga lume. Protagonist în 18 filme, în anii ’60 – ’70 a fost unul dintre cei mai bine cotaţi actori din Italia. În 1984, a jucat în serialul „Voglia di volare”. Talentatul artist a scris şi câteva cărţi autobiografice.

Pentru a doua oară în România, deoarece a mai fost în ţara noastră, ca turist, la mijlocul anilor ’60, îndrăgitul artist italian Gianni Morandi va concerta în această toamnă la Bucureşti. „Aştept cu nerăbdare să întâlnesc publicul vostru„.

Toţi cei care vor să-l asculte live şi sa cânte alături de el sunt aşteptaţi pe 27 octombrie 2012, la Sala Palatului. Solistul este adus în România de promoterul artistic Niki Constantinescu.

Bilete Gianni Morandi la Bucureşti

Biletele pentru concertul lui Gianni Morandi de la Bucureşti sunt disponibile la următoarele categorii de preţuri:

VIP: 500 lei
Categoria I: 350 lei
Categoria II: 250 lei
Categoria III: 150 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Află detalii despre promoţia 3+1 (gratis) pentru biletele la Gianni Morandi!