Acest eveniment a avut loc in data de 29 May 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 29 mai 2012, de la ora 20:00, maestrul Gheorghe Zamfir va concerta la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul  „Rapsodia Primaverii” se anunţă a fi unul încărcat de emoţii şi va preceda un nou turneu naţional al cunoscutului artist. 

„Ciobanaşul singuratic”, „Ciocârlia”, „”Cântec de suflet”, ” Doina de jale”, „El condor pasa”, „My heart will go on”, „Memory” sau „Einsamer Hirte” sunt doar o parte din melodiile pe care maestrul le va interpreta în cadrul spectacolului de peste două ore cu care îşi va încânta fanii.

Cu peste 50 de ani de carieră şi peste 300 de compoziţii, Gheorghe Zamfir a stabilit chiar şi recorduri în ceea ce priveşte numărul de premii şi distincţii câştigate, iar unele dintre piesele sale au ajuns pe coloana sonoră a mai multor producţii cinematografice. Încă de la începutul anilor ’70, Gheorghe Zamfir a susţinut turnee în China, URSS, Elveţia sau Germania de Est. La cererea specială a unor mari personalităţi şi şefi de state, Gheorghe Zamfir a susţinut concerte private.

Bilete Gheorghe Zamfir

Biletele pentru concertul susţinut de Gheorghe Zamfir la Sala Palatului din Bucureşti se pot achiziţiona la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria VIP: 150 lei
Categoria I: 120 lei
Categoria II: 90 lei
Categoria III: 70 lei
Categoria IV: 50 lei

Cumpara bilet

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim sa online pe www.eventim.ro.