Luni, 31 octombrie 2016, de la ora 19:30, Garou revine în concert la Sala Palatului din Bucureşti, dar de data aceasta, în cadrul turneului „Fly Me To The Moon”.

După concertul în premieră în România din 2015, Garou revine la Bucureşti cu un nou spectacol în care va cânta piese de pe toate materialele sale discografice. Cântăreţul va cuceri din nou publicul român cu timbrul inconfundabil, sensibilitatea interpretărilor şi farmecul său de entertainer.

„Ca artist, eşti în legătură constantă cu copilul din tine, cu acea stare de fascinaţie pe care o simt aceştia când descoperă lumea. Este vorba despre acea fascinaţie care îi face pe oameni să iubească viaţa. Ăsta este şi motivul pentru care îmi place să cânt”, a declarat Garou.

Cântăreţ, compozitor, instrumentist şi actor de origine canadiană, Garou a debutat în 1997 şi până în prezent a lansat 10 albume de studio şi 14 single-uri şi EP-uri. De-a lungul carierei sale, Garou a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Celine Dion, Michel Sardou, Marilou, Jean-Jacques Goldman şi Pacal Obispo. De asemenea, artistul este recunoscut şi pentru rolul „Quasimodo” din drama muzicală „Notre Dame de Paris”.

Bilete Garou la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Garou îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, pe 31 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria Golden VIP 350 lei cumpără bilete
Categoria VIP 320 lei cumpără bilete
Categoria I 260 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 130 lei cumpără bilete
Categoria IV 100 lei cumpără bilete

Concertul Garou de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Vreau Bilet.