Acest eveniment a avut loc in data de 7 May 2018.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 7 mai 2018, de la ora 20:00, trupa Foreigner concertează în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, în cadrul turneului „40th Anniversary Tour”. Concertul este deschis de unul dintre cele mai importante grupuri rock autohtone, trupa IRIS. Accesul se face începând cu ora 19:00.

Foreigner este o trupă rock americano-britanică, formată în 1976 de către muzicianul englez Mick Jones, de britanicul Ian McDonald şi vocalistul american Lou Gramm. Ideea numelui i-a aparţinut lui Mick Jones, având ca sursă de inspiraţie naţionalitatea diferită a membrilor band-ului.

Fanii vor avea ocazia să asculte live hit-urile care au consacrat trupa, precum: „I Want To Know What Love Is”, „Say You Will”, „Feels Like The First Time”, „Cold As Ice”, „Waiting For A Girl Like You”, „Urgent” şi „Juke Box Hero”.

Până în prezent, trupa a lansat 9 albume de studio, 6 albume live, 20 de albume compilaţii şi aproape 80 de DVD-uri. Totodată, a obţinut 3 nominalizări la Grammy Awards şi a câştigat premii la American Music Awards şi Juno Awards.

Dacă Foreigner se află în turneul aniversar de 40 de ani de existenţă, IRIS aniversează anul acesta 42 de ani de la înfiinţare şi va prezenta publicului un „Best Of” cu piese din perioada anilor ’70 şi până în prezent, în formula: Nelu Dumitrescu (tobe), Relu Marin (clape), George Costinescu (bass), Costi Sandu (voce) şi noua achiziţie, chitaristul Andrei Bălașa.

Bilete Foreigner la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul trupei Foreigner de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 7 mai 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 690 lei bilete
Categoria I 490 lei bilete
Categoria II 270 lei bilete
Categoria III 190 lei bilete
Categoria IV 150 lei bilete
Studenţi 130 lei bilete

Concertul Foreigner de la Sala Palatului din Bucureşti este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.