Acest eveniment a avut loc in data de 18 May 2017.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 18 mai 2017, de la ora 21:30, Feli susţine un concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, alături de trupa sa pentru încă un concert 100% live, în care va interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale, dar şi câteva coveruri celebre care o reprezintă ca artist.

Originară din Timişoara, înzestrată cu un timbru special şi cu o voce puternică, Feli a debutat după participarea la show-ul Vocea României, unde a fost apreciată pentru talentul său autentic. Cântăreaţa a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu primul său single: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru „Best Romanian Act”, la premiile MTV Europe Music Awards.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără: „Creioane Colorate”, „Gelozia” şi „Va urma”. De asemenea, Feli a interpretat mai multe cover-uri după melodii celebre, precum: „Constantine, Constantine” şi „Tu n-ai avut curaj”.

În 2016, single-ul „Creioane colorate” a fost numărul 1 în topul difuzărilor pe radio, iar vocea senzaţională a artistei a fost remarcată chiar şi de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme”. Cel mai recent single al artistei, lansat în noiembrie 2016, este „Timpul”, o compoziţie proprie, care a strâns peste 20 de milioane de vizualizări până în prezent.

Anul acesta, Feli a colaborat cu Sore pentru piesa „Ce mai vrei” şi a participat la show-ul Damian & Brothers de la Sala Palatului, interpretând piesa „Hopai Diri Da”. Mai mult, cântăreaţa a înregistrat de curând şi un remake al celebrului şlagăr „Cine iubeşte şi lasă”, al Mariei Tănase.

Bilete Feli la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Feli la Hard Rock Cafe din București, de pe 18 mai 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categorie VIP – cu loc la masă în faţa scenei 50 lei
Acces general – cu loc la masă 35 lei
Acces general – fără loc 35 lei