Acest eveniment a avut loc in data de 5 Oct 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 5 octombrie 2015, de la ora 19:00, formaţia Enter Shikari va concerta în clubul Colectiv din Bucureşti. Enter Shikari revine în Capitală după concertul susţinut în cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013 şi face parte din turneul european de promovare al albumului „The Mindsweep”. Special-guest: Hacktivist şi White Walls.

Concertul a fost progromat iniţial la Arenele Romane, dar din motive logistice organizatorii au decis mutarea acestuia în clubul Colectiv. Biletele achiziţionate rămân valabile pentru noua locaţie a concertului.

Programul concertelor:

19:00 – Acces
19:00 – 19:15 – Meet and Greet
19:35 – White Walls
20:30 – Hacktivist
21:40 – Enter Shikari

Enter Shikari este o formaţie britanică, devenită cunoscută prin introducerea unui nou gen muzical – „electronicore”. Trupa a luat fiinţă în urmă cu 12 ani în Anglia, promovând prin muzica sa un puternic mesaj „anti-sistem”. Enter Shikari este numită o „trupa vizionară” (NME) care combină într-un mod unic post-hardcore-ul cu muzica electronica, rockul alternativ şi metalul.

https://www.youtube.com/watch?v=savff93R3-8

Rou Reynolds, Rory Clewlow, Chris Batten şi Rob Rolfe – membrii formaţiei, s-au diferenţiat prin stilul unic ce combină post-hardcore cu diferite subgenuri ale heavy metal-ului, ca metalcore sau metal alternativ, cu elemente de dubstep, trance, industrial şi, ocazional, drum and bass. Primul lor disc a fost lansat în 2007 şi s-a bucurat de aprecieri pozitive din partea publicului şi a criticilor muzicali.

Discografia trupei numără până acum patru albume: „Take to the Skies” (2007), „Common Dreads” (2009),”A Flash Flood of Colour” (2012) şi „The Mindsweep” (2015).

Hacktivist a fost intemeiată în 2011 şi este cel mai emblematic nume din zona rap-metal. EP-ul de debut al grupului, „Hacktivist”, a apărut în 2012 şi a consacrat definitiv formaţia. Pentru 2015, Hacktivist pregăteşte un nou disc, primul single de pe acesta este „False Idols”. Hacktivist s-a remarcat prin utilizarea chitarelor cu 8 corzi şi a chitarelor bas cu 6 corzi pentru a obţine un sound distorsionat, intunecat, cu un volum masiv.

Bilete Enter Shikari în Colectiv la Bucureşti

Biletele pentru concertul Enter Shikari în clubul Colectiv din Bucureşti, de pe 5 octombrie 2015, sunt disponibile online, pe www.eventim.ro, dar şi în reţeaua Eventim, la preţuri ce diferă în funcţie perioada de achiziţie.

Categorie/Perioadă Preţ
Acces General – Presale 1 (200 bucăţi) 55 lei  cumpără bilete
Acces General – Presale 2 (200 bucăţi) 69 lei cumpără bilete
Acces General – Presale 3 79 lei cumpără bilete
Acces General – În ziua concertului 85 lei cumpără bilete

Este interzis accesul cu aparate foto profesionale (cele care au obiectiv detaşabil), aparate video de filmat, aparate de înregistat audio. Este interzis accesul cu orice fel de sticle, recipiente şi mâncare. Persoanele sub 16 ani au acces la concert doar însoţiţi de un adult.

Concertul Enter Shikari de la Bucureşti este un eveniment Promusic Events şi Maximum Rock.