Acest eveniment a avut loc in data de 25 Jan 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, Deck Sounds îşi deschide seria party-urilor cu unul dintre cele mai fresh nume ale undergroundului: Elliphant în concert la Atelierul de Producţie din Bucureşti. Concertul va fi deschis de către YellLow şi RotoPerCutoR.

INTERVIU: Elliphant, un spirit liber exprimat prin sunete proaspete

CONCURS: Câştigă invitaţii la Elliphant la Atelierul de Producţie

Completează formularul de mai jos până vineri, 24 ianuarie 2014, ora 10:00 şi poţi câştiga o invitaţie pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Costan Cristina. Felicitări!


Originară din Stockholm, Elliphant a devenit cunoscută în aprilie 2012, odată cu lansarea single-ului „Tekkno Scene” ce a marcat debutul său pe scena suedeză. Stilul său extrem de aparte, un amestec de beat-uri îndrăzneţe pe ritmuri de indie electro şi dancehall pop şi cu influenţe jamaicane asumate, Elliphant a devenit unul dintre cei mai exotici noi artişti ce ai intrat în playlist-urile cluburilor din Marea Britanie.

În câteva luni însă piesele sale au ajuns şi dincolo de Ocean. Primul single lansat în State, „Music is Life”, a fost urmat de un prim turneu pe continentul nord-american, muzica sa contagioasă câştigând tot mai mulţi adepţi.

Versuri abstracte şi ritmuri nebuneşti care instigă la dans, mişcări senzuale şi o energie molipsitoare pe scenă fac din Elliphant o prezenţă care creeaza dependenţă. În decurs de un an, Elliphant şi-a lansat deja primul album, „A Good Idea”, material ce include colaborări cu Diplo, Dr. Luke, Niki & The Dove, Erik Hassle şi Ras Fraser Jr.

Deck Sounds este cea mai nouă platformă muzicală destinată muzicii live, concepută special pentru a oferi tinerilor români acces la o serie de artişti străini care au reuşit să stârnească atenţia publicului din întreaga lume şi care nu ar trebui să lipsească în acest moment din playlist-ul celor care sunt la curent cu tot ce este nou şi cool în muzica indie şi electro.

Biletele pentru prima ediţie Deck Sounds costă 40 de lei în pre-sale şi pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro. În seara evenimentului, la intrare, acestea vor fi disponibile la preţul de 50 de lei.