Duminică, 21 mai 2023, de la ora 20:00, Elena Gheorghe susține concertul „Armâna mea” la Sala Palatului din București. Spectacolul va îmbina muzica armânească, cu o multitudine de noutăți, chiar și invitați surpriză.

Elena și-a obișnuit deja fanii ca show-urile ei să nu fie doar despre muzică, ci sa fie o experiență, un mix de muzica, dans, tradiții, grafică, efecte speciale ce face ca povestea sa se întipărească atât în mine dar mai ales în suflet.

Elena Gheorghe și-a început cariera muzicală în anii 2000, în cadrul trupei Mandinga. În 2005, artista a hotărât să plece din formație și să își înceapă cariera solo.

Primul album solo al Elenei, „Vocea ta” (2006), a reprezentat un punct de pornire important pentru cariera solo a artistei, aducându-i o serie de concerte și apariții în emisiuni TV. În 2009, Elena Gheorghe a participat la Eurovision Song Contest cu piesa „The Balkan Girls”. Chiar dacă nu a câștigat competiția, piesa a fost un mare succes în Europa și a ajuns în topurile muzicale din mai multe țări.

Elena Gheorghe a continuat să lanseze noi piese și să susțină concerte atât în țară, cât și în străinătate. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „Disco Romancing”, „Midnight Sun”, „Ecou” și „Body Song”. În afară de cariera sa solo, Elena Gheorghe a colaborat și cu alți artiști, precum Dony, DJ Layla și Glance. De asemenea, ea a făcut parte din juriul emisiunii „Vocea României” în anii 2016 și 2017.

Bilete Elena Gheorghe la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Elena Gheorghe de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 21 mai 2023, pot fi achiziționate online de pe www.iabilet.ro, la următoarele categorii de preț:

VIP, 251,14 lei
VIP – Earlybird, 202,14 lei / VIP, 244 lei
Categoria A – Earlybird, 171,14 lei / Categoria A, 195 lei
Categoria B – Earlybird, 142,14 lei / Categoria B, 156 lei
Categoria C – Earlybird, 117,14 lei / Categoria C, 125 lei

Concertul Elenei Gheorghe de la Sala Palatului din București este organizat de Sublime România.