Joi, 23 mai 2019, de la ora 20:00, Elena Gheorghe susţine concertul „Lunâ albâ”, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Invitaţii evenimentului sunt: Steaua di Vreari, Sirma Guci, Gică Coadă, Vanghilizmo, Hari Gromoşteanu şi Marius Costea.

Cu ocazia „Zilei Națională a Aromânilor”, Elena Gheorghe va pune în scenă cel mai ambițios eveniment de muzică armânească. În cadrul show-ului, artista va lansa un nou album de muzică armânească ce va conţine cel puţin 10 piese, atât melodii tradiţionale şi readaptări în maniera modernă, cât şi piese noi.

Proiectul muzical este un omagiu adus bunicii artistei, care a crescut-o şi a învăţat-o limba, dansul şi tradiţiile armâneşti. Datorită succesului înregistrat de piesa „Lunâ albâ”, ce a depășit 11 milioane de vizualizări pe YouTube în doar două luni, artista a decis ca spectacolul să îi poarte numele.

Printre cele mai cunoscute melodii ce se vor auzi Sala Palatului se numără „Pamporea”, „Un trandafil creasti la firida mea”, „Opa, opa”, „Ela Ela” şi desigur, „Lunâ albâ”.

Alături de Elena Gheorghe vor urca pe scenă cei mai cunoscuţi intepreţi de muzică armânească: Gicu Coadă (unul dintre cei mai apreciați artiști ai aromânilor de pretutindeni), Sirma Guci (poetă, textieră şi compozitoare de marcă a comunităţii aromâne), Steaua di Vreari (cu o experienţă de 19 ani în muzica, dansul și tradițiile aromâne), Gicu Coadă și Steaua di Vreari (care au colabotat cu Elena Gheorghe şi în 2008, atunci când arista a lansat primul album de muzică aromână) şi ansamblul Vanghelizmo.

Bilete concert Elena Gheorghe – „Lunâ albâ” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Elena Gheorghe – „Lunâ albâ” de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 23 mai 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Golden VIP 230 lei bilete
Categoria VIP 170 lei bilete
Categoria I 150 lei bilete
Categoria II 130 lei bilete
Categoria III 100 lei bilete
Categoria IV 50 lei bilete

Concertul Elena Gheorghe – „Lunâ albâ” de la Sala Palatului din Bucureşti este este organizat de către Sprint Music.