Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 11 noiembrie 2014, de la ora 20:00, Edvin Marton, unul dintre cei mai cunoscuti, electrizanţi şi originali violonişti din Europa, va aduce celebrele acorduri de vioară într-o incursiune muzicală incendiară la Cinema Patria din Bucureşti. Concertul a fost programat iniţiat pentru la Sala Palatului.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul Edvin Marton – Prince of the Violin

Completează formularul de mai jos până luni, 10 noiembrie 2014, ora 18:00, şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane pusă în joc. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câștigătorul este Bolboceau Florin. Felicitări!


Show-ul „Prince of the Violin” va fi un concert emoţionant ce va include, alături de piese clasice îndrăgite interpretate într-o manieră nouă şi compoziţii originale. Cu o energie muzicală şi o putere artistică răsunătoare, show-ul „Prince of The Violin” va fi susţinut într-o manieră nemaiîntâlnită. Spectacolul va îmbina sunete clasice şi rock, aranjamente unice ale celor mai cunoscute compoziţii clasice, dar şi hituri originale ce l-au transformat într-unul dintre cei mai renumiţi violonişti la nivel mondial şi i-au adus numeroase distincţii, printre care şi discurile de Aur şi Platină în Europa, Rusia şi China.

Edvin Marton va cânta în premieră la Bucureşti pe noua sa comoară muzicală, vioara Stradivarius din 1699, ‘ex-Leopold Auer’, evaluată la 7 milioane de dolari. Vioara Stradivarius 1699 va fi oferită artistului la începutul lunii noiembrie. Vioara reprezintă o creaţie de început a lui Antonio Stradivari prin care celebrul maestru şi-a definitivat stilul. Conturul care se arcuieşte artistic este o semnatură clară a nativului italian, care împreună cu lemnul de culoarea cuprului lăcuit cu mare grijă oferă viorii o armonie vizuală perfectă.

Edvin Marton a început să studieze vioara încă de la vârsta de 5 ani, profesori fiind parinţii săi. La doar 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia unde a şi susţinut primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova.

De-a lungul adolescenţei sale a câştigat numeroase premii, dar şi o bursă la prestigioasa scoală de muzică Juilliard din New York ce l-a propulsat în rândul unora dintre cei mai renumiţi violonişti din lume. În 2006, Edvin Marton a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur. Doi ani mai târziu, artistul a câştigat premiul cel mare Eurovision întregindu-şi palmaresul cu un premiu MTV şi un trofeu Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului”.

Bilete concert Edvin Marton – „Prince of the Violin” la Bucureşti

Biletele pentru concertul „Prince of the Violin”, susţinut de Edvin Marton la Cinema Patria din Bucureşti pe 11 noiembrie 2014, pot fi achiziţionate din reţeaua MyTicket (reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu) şi online de pe www.myticket.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria I 235 lei
Categoria II 185 lei
Categoria III 135 lei
Categoria IV 115 lei

Toate biletele achiziţionate pentru concertul de la Sala Palatului rămân valabile, păstrându-şi poziţionarea faţă de scenă.

Concertul este organizat de Amphitrion.