Acest eveniment a avut loc in data de 11 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 11 noiembrie 2012, ora 19:00, artista portugheză Dulce Pontes va urca pe scena Sălii Radio din Bucureşti pentru a susţine un concert în cadrul Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical „Viaţa e frumoasă!” 2012.

Vezi întregul program al festivalului „Viaţa e frumoasă!” 2012!

Cântăreaţă şi compozitoare, Dulce Pontes este considerată succesoarea de drept a Amaliei Rodrigues, cea mai celebră interpretă de fado portughez. Definită ca artistă a „muzicii lumii”, Dulce Pontes abordează stiluri muzicale variate ce includ pop, folk, muzică clasică, acestea regăsindu-se pe cele 9 materiale discografice ale acesteia.

Cariera artistei portugheze include colaborări cu nume mari ale muzicii: José Carreras, Andrea Bocelli sau Cesária Évora, dar şi cu compozitori celebri precum Ennio Morricone sau Christopher Tin pentru albumul acestuia intitulat „Calling all dawns„, care a obţinut în 2011 Premiul Grammy la categoria „Cel mai bun album crossover de muzică clasică”.

A concertat pe cele mai mari scene ale lumii: Palatul Regal din Madrid, Royal Albert Hall din Londra, Auditorium „Parco della Musica” din Roma sau Carnegie Hall din New York contribuind în mod determinant la renaşterea muzicii tradiţionale portugheze fado în anii ’90, popularizarea la nivel mondial a acestui gen muzical şi îmbogăţirea acestuia cu noi valenţe structurale şi interpretative – „noul fado” – se află printre realizările majore ale carierei sale muzicale.

Bilete Dulce Pontes la Sala Radio

Biletele pentru spectacolul Dulce Pontes de pe 11 noiembrie 2012 pot fi achiziţionate online pe www.eventim.ro, preţurile lor variind în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie bilete Preţ
Categoria I 95 lei cumpără bilete
Categoria II 50 lei cumpără bilete