Acest eveniment a avut loc in data de 2 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 2 decembrie 2015, de la ora 20:00, artista de origine portugheză, Dulce Pontes revine în România pentru a susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Concertul a fost programat iniţiat pentru data de 27 octombrie 2015, dar artista şi-a amânat concertul din cauza unor serioase probleme de sănătate cauzate de un virus contactat in Cuba.

Concertul de la Bucureşti este cel de-al treilea pe care regina contemporană a muzicii fado îl susţine în România. Publicul prezent la concert va putea asculta şi trăi live emoţiile unor piese precum: „Caminhos”, „Canção do Mar” (melodie lansată iniţial de Amalia Rodrigues în 1955), „Fado Portugues”.

Dulce Pontes a dezvăluit şi câteva dintre surprizele pregătite pentru show-ul din România: „La concert va lua parte şi un chitarist de flamenco – Daniel Cazares, care atinge şi alte stiluri muzicale”. Artista a transmis un mesaj fanilor români pe care îi invită să ia parte la un show memorabil. „Vă iubesc şi vă aştept pe 2 decembrie la Sala Palatului! Sper să ne vedem acolo, să dansam din nou împreună”, a spus Dulce.

Pe parcursul a peste 25 de ani de carieră, artista a cochetat cu mai toate stilurile muzicale: pop, rock, jazz sau muzică tradiţională portugheză (fado) pe care a promovat-o cu pasiune şi intensitate, solista fiind considerată astăzi regina muzicii fado.

Albumul „Lagrimas” (1994) este materialul care a consfinţit consacrarea artistei la nivel mondial, devenind astfel un star internaţional. Artista a colaborat de-a lungul carierei sale muzicale cu artişti importanţi: José Carreras, Cesaria Evora, Andrea Bocelli, dar şi cu compozitori celebri precum Ennio Morricone.

Stilul propriu de interpretare a fiecărei piese, foarte personal, foarte intim şi intens, amplitudinea ei vocală îi permit să jongleze cu diferite stiluri: de la rock fado la piese cu inflexiuni africane, demonstrând astfel că Dulce Pontes este un artist al lumii, al muzicii universale.

Bilete Dulce Pontes la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Dulce Pontes îl va susţine pe 2 decembrie 2015 la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la preţuri care diferă în funcţie de poziţionarea faţă de scenă:

Categoria Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I  200 lei cumpără bilete
Categoria II  150 lei cumpără bilete
Categoria III  100 lei cumpără bilete
Categoria IV  50 lei cumpără bilete

Concertul Dulce Pontes de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Project Events.