Acest eveniment a avut loc in data de 13 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 13 mai 2014, începând cu ora 19:00, trupa americană Dog Eat Dog va susţine un concert în Colectiv din Bucureşti. Concertul face parte din turnel aniversar prin care trupa celebrează 20 de ani de la lansarea celui mai aclamat album al lor, „All Boro Kings”. Invitaţii serii vor fi trupele Coma, Nişte Băieţi şi Rock N Ghena.

Programul concertului

Dog Eat Dog – 23:10
Coma – 22:00 – 22:50
Niste Baieti – 21:00 – 21:40
Rock N Ghena – 20:00 – 20:40
După concert, Afterparty Rockin’ with the 90s cu Buvnitz

CONCURS: Câştigă invitaţii la concert Dog Eat Dog la Bucureşti

Completează formularul de mai jos până marţi, 13 mai 2014, ora 11:00 şi poţi câştiga una din cele două invitaţi pentru o persoană puse în joc. Câştigătorii va fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!

Toţi participanţii la concurs trebuie să fie fani ai paginii de Facebook iConcert.ro. Pentru ca înscrierea să fie considerată validă formularul trebuie completat cu numele întreg, adresă de e-mail şi un număr de telefon valabile. Prin înscrierea la concurs eşti de acord cu Regulamentul de desfăşurare al acestuia şi cu Termenii şi Condiţiile site-ului.


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Mara Vrabie şi Lazăr Anca. Felicitări!


Formată în 1990 în New Jersey, Dog Eat Dog a ţinut vârfurile topurilor internaţionale în anii ’90, la început ca o trupă de hardcore fusion cu rap, funk, ska şi hip-hop alături de inconfundabilul saxofon.

Hituri ca „No Fronts”, „Who’s the king”, şi „If These are good times” de pe albumul „All Boro Kings” i-au propulsat în heavy rotation pe toate canalele muzicale şi radiourile din S.U.A. şi Europa devansând nume ca Alanis Morissette, Weezer, H-Blockx sau Portishead.

Bilete Dog Eat Dog la Bucureşti

UPDATE: Până pe 12 mai inclusiv găseşti bilete la preţul de 40 de lei. Mai mult, la intrare preţul unui bilet va fi de 55 de lei, iar berea va avea un preţ special de 6 lei.

Biletele pentru concertul Dog Eat Dog din 13 mai 2014 din Club Colectiv, Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro şi www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de perioada de achiziţie:

– 40 de lei până pe 15 aprilie
– 55 de lei până 12 mai
– 70 de lei în ziua concertului şi la intrare