- Concerte - iConcert.ro

Home » Dog Eat Dog

Dog Eat Dog

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Dog Eat Dog

Concertele lunii septembrie 2018 în România

Toamna vine cu zeci de concerte şi festivaluri dedicate tuturor iubitorilor muzicii live. Luna septembrie ne aduce o nouă serie de evenimente din toate genurile muzicale susţinute atât în Capitală, cât şi în marile oraşe ale ţării.  

Bucovina Rock Castle 2014

În perioada 21 şi 23 august 2014, la Suceava, are loc cea de-a zecea ediţie de Bucovina Rock Castle. Evenimentul va aduce pe scena din Cetatea de Scaun muzicieni ca: Nazareth, Dog Eat Dog şi Alternosfera, Viţa de Vie, Implant pentru Refuz şi mulţi alţii.  
21 Aug - 23 Aug 2014     ,

RECENZIE: Dog Eat Dog – concert exploziv în Club Colectiv (POZE)

Muzica de calitate a răsunat în seara zilei de 13 mai 2014 în Clubul Colectiv din Bucureşti în cadrul unui eveniment al cărei headliner a fost trupa de hardcore punk/rap metal Dog Eat Dog din Statele Unite. Alături de aceştia pe scenă au urcat şi trupele româneşti: Rock’n Ghenă, Nişte... 

POZE: Dog Eat Dog în Club Colectiv din Bucureşti

Trupa americană Dog Eat Dog a concertat în Club Colectiv din Bucureşti pe 13 mai 2014. În cadrul evenimentului pe scena clubului bucureştean au mai urcat şi Coma, Nişte Băieţi, Rock N Ghenă. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Dog Eat Dog în Colectiv din Bucureşti (CONCURS)

Marţi, 13 mai 2014, începând cu ora 19:00, trupa americană Dog Eat Dog va susţine un concert în Colectiv din Bucureşti. Concertul face parte din turnel aniversar prin care trupa celebrează 20 de ani de la lansarea celui mai aclamat album al lor, „All Boro Kings”. Invitaţii serii... 
13 May 2014     ,

Dog Eat Dog aduce sound-ul anilor ’90 la Bucureşti în mai 2014

Pe 13 mai 2014 trupa americană Dog Eat Dog va concerta în Clubul Colectiv din Bucureşti, în cadrul turneului aniversar care celebrează 20 de ani de la lansarea celui mai aclamat album al lor, „All Boro Kings”.