Joi, 27 iunie 2019, de la ora 19:00, trupa Disturbed susţine un concert pentru prima oară în România, la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere vor cânta formaţiile TRANK şi Fall Has Come.

Disturbed este una dintre formaţiile etalon ale scenei rock internaţionale din anii ’90 şi 2000. Trupa a fost considerată o formaţie de heavy metal cu puternice influenţe alternative metal, de la trupe precum Pantera, Metallica, Led Zeppelin sau Nirvana. Cu 7 albume la activ, din care 5 au debutat pe prima poziţie în Billboard 200, formaţia a strâns până acum 25 de Discuri de Platină şi 13 Discuri de Aur.

Albumul de debut, „The Sickness”, conţine şi prima piesă care a fost certificată cu platină de către Recording Industry Association of America, „Down With the Sickenss”, ce conţine celebrul staccato de început. David Drainman (solistul) a declarat că acel sunet este posibil ca urmare a unei intervenţii chirurgicale la care a fost supus în trecut. Melodia a fost considerată cea mai bună piesă a secolului 21, premiul fiind acordat în 2016.

Disturbed au o mascotă oficială intitulată „The Guy”, care a apărut pe spatele albumului „The Sickness”. Trupa este alcătuită din David Drainman (voce), Dan Donegan (chitară), John Moyer (bass) şi Mike Wengren la tobe.

TRANK este o trupă care îmbină genuri muzicale precum alternative rock, indie, industrial metal, goth. Membrii trupei descriu genul muzical abordat ca fiind asemenea siliciului: „not metal, but hard enough – songs that make you think and jump at the same time”. EP-ul de debut, „Midlife Noises” (2016) a fost urmat anul trecut de două single-uri, „Take My Money & Run” şi „In Troubled Times”. Grupul francez se pregăteşte de lansarea primului album.

Proiectul alternativ rock Fall Has Come a cucerit scena italiană încă de la primele sale piese, luând cu asalt, într-un timp extrem de scurt, toate topurile naţionale. Toţi membrii trupei sunt muzicieni profesionişti cu o vastă experienţă artistică.

Bilete Disturbed la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Disturbed la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 27 iunie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet, dar şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Early Bird Presale La intrare
VIP 229 lei 249 lei 270 lei bilete
Teren 149 lei 170 lei 190 lei bilete
Acces General 99 lei 129 lei 140 lei bilete

Early Bird – primele 1000 de bilete.

VIP – cu loc; accesul se face prin parc, prin lateralele scenei.
Teren – fără loc în faţa scenei; accesul se face pe la porţile de jos din parc.
Acces  General – cu loc; accesul se face prin parc, prin lateralele scenei.

Hartă concert Disturbed Arenele Romane Bucureşti

Concertul Disturbed de la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de către METALHEAD.