Acest eveniment a avut loc in data de 20 Nov 2015.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 20 noiembrie 2015, începând cu ora 20:00, Direcţia 5 va susţine un concert alături de Orchestra Simfonică Bucureşti pe scena Sălii Palatului din Capitală. În cadrul concertului intitulat „Direcţia 5 Simphony” trupa va lansa cel mai recent album, „Te iubesc”.

Despre noul material discografic, liderul trupei Direcţia 5, Marian Ionescu spune: „Noi comentăm albumul ca fiind o reuşită şi da, de 10 ori ne place mult ce am reuşit să înregistrăm în intervalul 2014- 2015. Este cum nu se poate mai bine şi vă invităm să ascultaţi discul”.

Trei dintre cele mai noi piese ale trupei, „Te iubesc”, „Plin de furtuni” şi „Înr-o zi” se bucură deja de succes în rândul fanilor. Albumul conţine 12 piese, versurile sunt scrise de Dinu Olăraşu şi Florin Dumitrescu, iar înregistrarea materialului a durat 1 an.

Muzica noului album Direcţia 5 este generată de dragostea dintre un băiat şi o fată cu toate etapele prin care trece ea, dragostea. Aceasta va putea fi ascultată pe acorduri noi doar la concertul de la Sala Palatului, unde trupa va avea alături Orchestra Simfonică din Bucureşti.

Marian Ionescu declarând că „Această întâlnire pe care o dăm cu sonoritatea unei orchestre simfonice era cumva previzibilă şi publicul nostru o aştepta. Ne-a venit ideea de a colabora cu Orchestra Simfonică Bucureşti într-o zi fericită în care ne-am gandit… De ce nu? Să ducem rafinamentul până la capăt. Repertoriul pentru seara din 20 noiembrie este ales cu grijă astfel încât să putem traversa momente importante de demult, din anul 1991 până în 2015”.

Bilete „Direcţia 5 Simphony, Te iubesc” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul „Direcţia 5 Simphony, Te iubesc” de la Sala Palatulu de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 20 noiembrie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 160 lei cumpără bilete
Categoria I 130 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 80 lei cumpără bilete
Categoria IV 60 lei cumpără bilete

Concert „Direcţia 5 Simphony, Te iubesc” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Vreau Bilet.