Acest eveniment a avut loc in data de 31 Oct 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 31 octombrie 2014, de la ora 20:00, trupa direcţia 5 va susţine concertul „Rock’n roll, baby!” la Sala Palatului din Bucureşti. În cadrul concertului va fi lansat albumul cu acelaşi nume, cel de-al 24-lea material discografic din cariera trupei.

Cu o experienţă de peste 20 de ani şi peste 20 de albume în palmares, direcţia 5 continuă să îşi încânte fanii cu piese precum „O fată ca ea”, „Îţi mulţumesc”, „Ai un loc”, „Îţi mulţumesc”, dar şi cu single-uri mai recente precum „De ce iubim” sau „Forever Love”. Ultimul single („Forever Love”) este extras de pe albumul „Rock’n Roll, Baby!” şi este o colaborare cu Lidia Buble, care va fi invitată în cadrul concertului de la Sala Palatului.

Combinarea unor genuri muzicale precum blues, country, jazz sau rock sunt ingredientele unei reţete de success pe care o vor prezenta în concert şi care menţin direcţia 5 în top. Concertele de la Sala Palatului au devenit o obişnuinţă atât pentru membrii, cât şi pentru fanii trupei.

direcţia 5 înseamnă: Marian Ionescu (pian & chitară bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitară), Carmin Ionescu (chitară bass) şi Toni Şeicărescu (voce).

Bilete direcţia 5 – „Rock’n roll, baby!” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul „Rock’n roll, baby!” cu direcţia 5, de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate în reţeaua Eventim la preţuri ce variază în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria I  150 lei cumpără bilete
Categoria II  100 lei cumpără bilete
Categoria III  80 lei cumpără bilete
Categoria IV 70 lei cumpără bilete
Categoria V 50 lei cumpără bilete