Acest eveniment a avut loc in data de 22 Mar 2015.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 22 martie 2015, de la ora 20:00, trupa direcţia 5 lansează un album de colecţie, compilaţia „Magic Love Songs”, în cadrul concertului „Forever Love” de la Cinema Patria din Bucureşti.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertul direcţia 5

Completează formularul de mai jos până sâmbătă, 21 martie 2015, ora 15:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru două persoane puse în joc. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt Lucica Simion şi Alin Manea. Felicitări!


Compilaţia „Magic Love Songs” adună pe acelaşi CD piese foarte cunoscute. „Dacă ai şti”, „Am nevoie de tine”, „Îţi mulţumesc”, „Eşti îngerul meu” sunt doar câteva dintre hit-urile pe care direcţia 5 le propune fanilor pe CD-ul special ce va fi lansat în cadrul concertului.

„Cântăm şi lansăm un disc pe 22 martie la Cinema Patria. Singura reparaţie pe care o putem face, pentru că uneori suntem prea departe de a fi băieţi buni, este să vă cântăm aceste frumoase cântece de dragoste care aduc cu ele multă energie şi sensibilitate”, declară Marian Ionescu, leaderul trupei direcţia 5.

Concertul a fost programat iniţial pentru data de 14 februarie 2015, de Valentine’s Day, tot la Cinema Patria din Bucureşti. Biletele care au fost achiziţionate pentru show-ul de pe 14 februarie rămân valabile şi pentru spectacolul de pe 22 martie.

Bilete direcţia 5 – Forever Love la Cinema Patria din Bucureşti

Bilete pentru concertul direcţia 5 de la Cinema Patria din Bucureşti, de pe 22 martie 2015, sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet şi online pe www.vreaubilet.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Parter 150 lei
Balcon 110 lei