Joi, 27 octombrie 2016, de la ora 20:00, Dhafer Youssef susţine un concert la Sala Radio din Bucureşti. Spectacolul face parte din seria Jazz Night Out şi îi va aduce pe aceeaşi scenă şi pe Justin Faulkner, Aaron Parks şi Ben Williams.

UPDATE: Toboşarul Justin Faulkner îi ia locul lui Mark Guiliana, în cvartetul Dhafer Youssef.

După concertul din 2014, Dhafer Youssef revine în România cu un nou spectacol. În cadrul concertului de la Bucureşti, artistul va promova oud-ul, instrument muzical tradiţional arab, considerat un strămoş al chitarei acustice. De asemenea, cântăreţul va susţine un show unic prin stilul său inconfundabil, un mix de etno jazz și world music.

Compozitorul de origine tunisiană a debutat în 1990, iar până în prezent a lansat 7 albume solo. Totodată, instrumentistul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume pentru alte 7 albume. „Yabay”, „Khamsa” şi „Odd Elegy” se numără printre cele mai cunoscute piese ale cântăreţului.

Tunisianul revine cu o formulă uşor modificată, care îl include şi pe toboşarul Justin Faulkner, care face parte din grupul Branford Marsalis Quartet, câştigător a două premii Grammy pentru „Cel mai bun album instrumental de jazz.

Cvartetul lui Dhafer Youssef este completat de pianistul Aaron Parks și basistul Ben Williams. Parks are multiple realizări în cariera sa muzicală, dar și contribuții la peliculele unor mari regizori americani, ca Spike Lee. În acelaşi timp, Williams deţine o diplomă de master pentru studii de jazz, acordată de The Juilliard School şi este membru al cunoscutului grup Pat Metheny’s Unity Band, care a câștigat un Grammy pentru Best Jazz Instrumental Album în 2013.

Bilete Dhafer Youssef  la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul pe care Dhafer Youssef îl va susţine la Sala Radio din Bucureşti, pe 27 octombrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I  180 lei cumpără bilete
Categoria II 150 lei cumpără bilete
Categoria III 120 lei cumpără bilete

Concertul Dhafer Youssef la Sala Radio din Bucureşti este un eveniment organizat de Twin Arts.