- Concerte - iConcert.ro

Home » Dhafer Youssef

Dhafer Youssef

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto cu Dhafer Youssef

Concertele lunii iunie 2017 în România

Vara înseamnă multă distracţie, concerte în aer liber şi festivaluri în cele mai interesante locuri din ţară. Startul acestei veri este dat, aşa cum se cuvine, de o mulţime de evenimente pentru toate gusturile şi aşteptările.  

RECENZIE: Frumuseţea contrastelor în jazz, explicată de Dhafer Youssef la Sala Radio din Bucureşti

Iubitorii muzicii jazz şi world music au avut parte de o seară perfectă în compania lui Dhafer Youssef. Artistul tunisian a revenit, după doi ani, împreună cu bandul său, pe scena Sălii Radio din Bucureşti. Show-ul de pe 27 octombrie 2016 a deschis seria concertelor Jazz Night Out din această... 

Dhafer Youssef vine cu un nou toboşar în concertul de la Bucureşti

Cvartetul lui Dhafer Youssef îşi schimbă componenţa cu un nou toboşar pentru concertul de Sala Radio din Bucureşti. Justin Faulkner îi ia locul lui Mark Guiliana în concertul de la Jazz Night Out, care va avea loc pe 27 octombrie 2016.  

Concert Dhafer Youssef la Sala Radio din Bucureşti

Joi, 27 octombrie 2016, de la ora 20:00, Dhafer Youssef susţine un concert la Sala Radio din Bucureşti. Spectacolul face parte din seria Jazz Night Out şi îi va aduce pe aceeaşi scenă şi pe Justin Faulkner, Aaron Parks şi Ben Williams.  
27 Oct 2016     ,

Festivalul JAZZ™ 2016 la Timişoara

În weekendul 1-3 iulie 2016, are loc cea de-a patra ediţie a festivalului JAZZ™ la Timişoara. În acest an, evenimentul este organizat pe trei scene: cea principală din Piaţa Victoriei şi alte două scene în Parcul Castelului şi în Parcul Civic, unde se vor desfăşura mai multe concerte... 

Concertele lunii iulie 2016 în România

Reţeta pentru această lună este una simplă: hidratare şi distracţie. Dacă la primul punct trebuie să te descurci singur, când vine vorba de distracţie, iConcert te ajută. Concerte ale unor artişti străini, show-uri susţinute de cântăreţi români şi festivaluri de muzică – acestea... 

Dhafer Youssef concertează din nou la Bucureşti, pe 27 octombrie 2016

Dhafer Youssef revine în România şi va susţine un concert, pe 27 octombrie 2016, la Sala Radio din Bucureşti. Evenimentul are loc în cadrul platformei Jazz Night Out şi îi va aduce pe aceeaşi scenă, alături de Dhafer Youssef, pe Mark Guiliana, Aaron Parks şi Ben Williams.  

RECENZIE: Dhafer Youssef 4tet, o muzică pentru spirit la Sala Radio Bucureşti (POZE)

Artistul de origine tunisiană, Dhafer Youssef a susţinut un concert memorabil la Sala Radio din Bucureşti, pentru a-şi  promova ultimul său album, „Birds Requiem”, pe 10 aprilie 2014.  

POZE: Dhafer Youssef 4tet la Sala Radio din Bucureşti

Dhafer Youssef 4tet au susţinut un concert la Sala Radio din Bucureşti, pe 10 aprilie 2014. Concertul organizat de Twin Arts a făcut parte din seria Jazz Night Out. Vezi galeria foto de la concert!  

Concertele lunii aprilie 2014

În aprilie scenele din România vor găzdui o mulţime de evenimente variate: de la rock la pop, de la electro la hip hop sau dance, distracţia va fi la putere.