Acest eveniment a avut loc in data de 7 Dec 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca va avea loc concertul Demis Roussos, aflat pentru prima dată în oraşul din inima Transilvaniei.

Artistul, cu o carieră impresionantă de peste 46 de ani, îşi va încânta fanii din Cluj-Napoca atât cu cântece specifice de iarnă, cât şi cu piese faimoase din repertoriul lui precum: „Goodbye my love, goodbye”, „Dinata Dinata” sau „My friend in the wind”.

Legendarul cântăreţ grec s-a născut în Egipt, dar la începutul anilor ’60 s-a întors împreună cu familia în Grecia. Pe perioada şederii lui în Egipt el a studiat trompeta şi a cântat în corul bisericii. Odată ajuns pe pământ elen, acesta a început să cânte în trupe locale.

După destrămarea trupei, Demis Roussos şi-a lansat primul album solo intitulat „On the greek side of my mind”. Aranjamentele muzicale splendide ale pieselor au inclus instrumente tradiţionale greceşti şi au dat marca muzicii lui Demis Roussos din această perioadă. De-a lungul carierei a susţinut concerte în întreaga lume şi a primit peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant.

Bilete Demis Roussos la Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul lui Demis Roussos la Cluj-Napoca pot fi achiziţionate din reţeaua Myticket, în magazinele Diverta, în Iulius Mall Cluj şi online de pe www.myticket.ro, la următoarele preţuri:

VIP, 299 lei
Golden Seat, 199 lei
Silver Seat, 149 lei
Tribuna A – Categoria I, 199 lei
Tribuna A – Categoria II, 149 lei
Tribuna A – Categoria III, 99 lei
Tribuna B – Categoria I, 199 lei
Tribuna B – Categoria II, 149 lei
Tribuna B – Categoria III, 99 lei