Sâmbătă (2 aprilie 2016, ora 20:00) şi duminică (3 aprilie 2016, ora 20:30), Delia va susţine concertul „Welcome to Deliria”, la Sala Palatului din Bucureşti. Iniţial a fost programat doar un concert, pe 2 aprilie, dar datorită numărului mare de bilete vândute, Delia a anunţat un al doilea show, pe data de 3 aprilie 2016.

Anul trecut, concertul „Pe aripi de vânt” a avut o producţie de peste 200 de oameni, care au lucrat neîncetat timp de 3 luni şi pentru care au fost folosite 100 de costume, cu sute de ore de pregătiri şi repetiţii.

Concertele de pe 2 şi 3 aprilie 2016 înseamnă mult mai mult decât atat – un show complex, de care sigur se va povesti, despre tot ceea ce presupune delirul artistic al Deliei.

„Welcome to Deliria este un show în universul nebun al imaginaţiei mele. Un show în care totul este permis, publicul va fi purtat într-un spectacol ireal, locul unde regulile de zi cu zi nu mai există. Deliria e un tărâm cu totul special, practic e parte din mintea, imaginaţia şi visele mele. Într-un fel… e real! Cu siguranţă, oamenii vor pleca cu o stare de bine şi frumos”, declară Delia.

Bilete Delia – „Welcome to Deliria”, la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertele Delia – „Welcome to Deliria”, susţinute pe 2 şi 3 aprilie 2015 la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 300 lei cumpără bilete
Categoria II 190 lei cumpără bilete
Categoria III 145 lei cumpără bilete
Categoria IV 120 lei cumpără bilete
Categoria V 90 lei cumpără bilete
Categoria VI 70 lei cumpără bilete