Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jan 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 18 ianuarie 2018, de la ora 21:30, Delia revine cu un nou concert live la Hard Rock Cafe din Bucureşti. Delia îşi va întâmpina fanii cu un show ca pe Brodway, alături de trupa sa, şi va pune în scenă un spectacol vibrant pe melodiile sale devenite hituri dar şi cu melodii din repertoriul internţional.

Concertele sale au devenit deja o tradiţie pentru fanii artistei care călătoresc alături de ea „Pe aripi de vânt”, descoperind „Cine m-a făcut om mare” şi fredonând „Da, mamă”, „1234 Unde Dragoste Nu E” sau „Ce are ea”.

Delia a debutat în industria muzicală în anul 1999, la vârsta de 17 ani, alături de Nicolae Marin sub numele de scenă Nick, în trupa N&D. Artista a cunoscut succesul la nivel naţional în perioada 1999-2003, perioadă în care a lansat 3 albume: „Altfel”, „Face ce vreau” şi „Nu e vina mea”. În septembrie 2009, Delia a participat la Cerbul de Aur, unde a obţinut 10 puncte pentru interpretarea melodiei „I Will Survive”, a cântăreţei Gloria Gaynor.

În 2003, Delia a decis să urmeze cariera solo, iar până în prezent a lansat 4 albume: „Parfum de fericire” (2003), „Listen-Up” (2007), „Pe aripi de vânt” (2015) şi „Deliria” (2016). Pe cel mai recent material discografic se regăsesc piese precum „Pe aripi de vânt”, „Cum ne noi”, „Gura ta”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare”, „1234 Unde dragoste nu e”.

De-a lungul timpului, artista a strâns numeroase nominalizări şi premii la ceremonii importante din industrie, precum: MTV Music Awards şi Romanian Music Awards. De asemenea, a colaborat cu artişti celebri, precum Carla’s Dreams, The Motans, Smiley, Connect-R, Horia Brenciu, DeepCentral şi Uddi.

Bilete Delia la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Deliei de la Hard Rock Cafe din București, de pe 18 ianuarie 2018, pot fi achiziționate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro.

De asemenea, au fost puse în vânzare şi 50 de suplimente Meet & Greet la preţul de 150 lei, valabile doar cu bilet deja cumpărat, indiferent de categorie. Suplimentul conţine: întâlnire cu Delia după concert, poze, autograf şi un album cadou.

Categorie Preț
Fără loc în faţa scenei – pe ringul de dans 69 lei bilete
Acces general cu loc la masă (număr limitat) 120 lei bilete
Supliment Meet & Greet 150 lei bilete

Concertul Delia de la Hard Rock Cafe din București este organizat de către BestMusic Live Concerts.