Acest eveniment a avut loc in data de 4 Apr 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Luni, 4 aprilie 2016, de la ora 19:00, trupa Death (DTA Tours) susţine un concert in premieră în Romania, la Arenele Romane din Bucureşti. Alături de americani va cânta şi trupa germană de progressive metal, Obscura, în cadrul unui eveniment marca METALHEAD, warmup party pentru Festivalul METALHEAD Meeting 2016.

Programul concertelor

19:00 – 19:30 – Illuminati
19:45 – 20:20 – Taine
20:40 – 21:30 – Obscura
21:55 – 23:55 – Death (DTA Tours)

Câştigă invitaţii la concert! Participă la concurs!

Înca din 1993 americanii şi-au construit reputaţia de a fi una dintre cele mai creative şi inovative trupe de progressive death metal atunci când au lasant al 5-lea album de studio „Individual Thought Patterns”, nume ce a fost acordat şi turneului din 2016, în cadrul căruia trupa va ajunge la Bucureşti. Albumul a fost unul dintre cele mai tehnice ale trupei şi a arătat talentul şi măiestria lui Chuck Schuldiner.

În 2016, legendarul album este adus la viaţă în cadrul unui turneu european de excepţie, iar Death (DTA Tours) vor aduce un tribut live acestei capodopere. Lineup-ul trupei este unul grandios: Steve di Giorgio (Testament, Sadus), Gene Hoglan (Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) şi Max Phelps (Cynic).

Trupa de progressive metal germana Obscura va completa seara şi îşi vor prezenta cel mai recent album de studio, „Akroasis”. La 5 ani după mult lăudatul „Omnivium”, Obscura vor oferi un material puternic şi dinamic care va şlefui şi mai mult stilul death metal-ului contemporan.

Biletele în presale pot fi achiziţionate la preţul de 70 lei, din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro. La intrare, în seara concertului, acestea vor costa 80 lei.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.